Štýl

Tipy na vianočné darčeky od Favi

"Vianoce sa nekompromisne blížia a vy stále tápate čím obdarovať svojich najbližších? V posledných rokoch získavajú na obľube vlastnoručne vyrobené darčeky. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 13. decembra 2018 14:52 Ak však nemáte dostatok času, potom vám prinášame pár tipov, ktorými sa môžete inšpirovať.

Do kuchyne
Darčeky do kuchyne sa vždy hodia. Mnoho času tu trávia predovšetkým ženy a tie, ktoré rady varia ocenia napríklad trendy zásteru, ktorá vyzerá ako luxusné letné šaty. Vhod prídu tiež rôzne drobnosti, napríklad dizajnový stojan na kuchársku knihu alebo na varešky.
Foto: Favi

Do pracovne či kancelárie
Praktickým nástrojom pre každého pracanta je organizér. Je dôležité, aby mal po ruke spísané všetky svoje myšlienky, nápady či schôdzky. Tak mu jeden kúpte. Štýlový organizér každý moderný človek veľmi rád ocení.
A pretože správne tušíte, že každý workoholik si neodpustí pracovať aj v nočných hodinách a vám predsa záleží na jeho zdraví, v tomto prípade očí, prečo mu nekúpiť aj krásnu štýlovú lampičku?
Foto: Favi

Pre deti
Deti Vianoce milujú. Všetky tie svetielka, stromček, ale hlavne darčeky, ktoré sa pod ním ukrývajú. Sú to malí nedočkavci, ktorí sa tešia až zazvoní zvonček a Ježiško im nadelí to, čo si želali. Kúpte im štýlové boxy na ukladanie hračiek alebo lampičky, pri ktorých si spoločne môžete čítať rozprávky na dobrú noc.
Foto: Favi

Do domácnosti
Darčeky do domácnosti sú nesmierne praktickou záležitosťou. Niektoré predmety spĺňajú funkciu nielen praktickú, ale aj dekoratívnu.
Navoďte si príjemnú atmosféru pomocou aroma difuzéru, použite svoju obľúbenú vôňu a relaxujte pod teplou dekou s celou rodinou pri vianočných rozprávkach.
Foto: Favi

Na najväčšom vyhľadávači FAVI.sk nájdete nespočetné množstvo krásnych a dizajnových kúskov pre tých najbližších.

Komentáre