Štýl

Svieža a lesknúca sa pleť: Vyskúšajte moc rozjasňovača

"Vďaka dekoratívnej kozmetike už v súčasnosti nemusíte čakať, kým vaša pokožka chytí čo to so slnečných lúčov. "

Eva Frantová, 25. apríla 2016 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Krásne lesklá pleť nie je výsadou letného opálenia. Vďaka dekoratívnej kozmetike už v súčasnosti nemusíte čakať, kým vaša pokožka chytí čo to so slnečných lúčov. Ak chcete vyzerať úžasne už skôr, zájdite si do obchodu po rozjasňovač.

Ten krémový


Drogérie poskytujú tento malý zázrak v rôznych formách od tekutej konzistencie po púdrovú. Ak je zloženie vašej pleti suchšie ako by malo byť, skúste krémový rozjasňovač zmiešať s krycím krémom. Vašej pleti dodá potrebnú hydratáciu a jemné čiastočky ju hneď a zaraz rozjasnia.



Mastnejšia pleť znesie i púder


Ak vaša pleť obsahuje viac oleja, ako by mala, púdrové zloženie je pre vás ako stvorené. Krém by pleť zbytočne zaťažil, zatiaľ čo rozjasňovač v púdri zvýrazní len tie miesta, na ktoré ho aplikujete a nebude pôsobiť nevhodne a ako maska.

Kam konkrétne ho naniesť?


Rozjasňovač má naozaj univerzálne použitie. Ak už chcete zvýrazniť svoje líčka, oblasť očí či obočia, nebojte sa ho použiť. Dokáže totiž urobiť zázraky nielen s vašou pleťou, ale i s kruhmi pod očami, či padnutými očnými viečkami. Stačí, ak tenkú vrstvu nanesiete do vrchnej časti viečka a vnútorného kútika oka a vaše oči budú opticky pôsobiť oveľa väčším dojmom.

ODPORÚČAME AJ:
Špicaté či hranaté? Už sa nemusíte rozhodovať, prichádza Squareletto
Čo si obliecť,keď sa jarné počasie nevie rozhodnúť?
Vyrážky na dekolte už dávno nie sú in: Ako sa ich účinne zbaviť?
Zabudli ste si džínsy? Požičajte si od vášho miláčika

Komentáre