Štýl

Štýlovo prirodzené vlny tu a teraz? Stavte na morskú soľ

"Síce sa na dovolenku nechystáte, ale úžasných vlnitých vlasov s vôňou mora sa i napriek tomu nechcete vzdať? Máme pre vás riešenie v podobe morskej soli v spreji."

Eva Frantová, 10. júna 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Štefan Puškáš
Prišlo leto a s ním i čas na zaslúžený oddych. Nemáte však náladu alebo peniaze na to, aby ste si vyhodili z kopýtka niekde pri mori a zregenerovali svoje telo i dušu? A čo vlasy? Síce sa na dovolenku nechystáte, ale úžasných vlnitých vlasov s vôňou mora sa i napriek tomu nechcete vzdať? Máme pre vás riešenie v podobe morskej soli v spreji.

Viac než len soľ


Veľa neprajníkov tvrdí, že morská soľ je úplne obyčajná surovina na dochucovanie jedla, čo však ani zďaleka nie je pravda. Na rozdiel od svojej konkurentky kuchynskej soli totiž obsahuje až 26 rôznych minerálov a zároveň i vitamíny A a C, ktoré prispievajú k zdravej pleti, vlasom či nechtom. Je nielenže zdravšia, keďže neobsahuje toľko sodíka, ale zároveň i detoxikuje organizmus.

Vlásky ako morská panna


Ak ste aj vy jednou z tých, ktoré nedajú dopustiť na vlnité vlasy, vejúce vo vánku niekde na pláži, potešíme vás. Za morskou soľou totiž už nemusíte chodiť k moru. Novinkou na trhu je jej alternatíva v spreji, ktorú si len jemne nastriekate do umytých vlasov a výsledok na seba nenechá dlho čakať. Nebojte sa, soľ vaše vlasy nevysuší, práve naopak. Vlasy vyživuje a tým podporuje ich rast a jemnosť.

Detox a ešte raz detox


Za zdravými vláskami a krásnou pleťou je však niekedy oveľa viac ako len sprej či maska. Aby totiž telo dokázalo naozaj fungovať tak ako má, musí byť čisté a oslobodené od škodlivých látok, ktoré nás bombardujú každodenne. A aj tu nepomôže nič iné než morská soľ. Jej detoxikačné účinky sú rokmi overené a prinášajú úľavu problematickej pleti či drsnej pokožke. Vyskúšajte ju sami a zistíte.

ODPORÚČAME AJ:
Zvádzajte perami: Stačí si vybrať ten správny rúž
Trendy tohto leta dajú zabrať vašej figúre, ste pripravená?
Toto leto zažiarite jedine s metalickým tetovaním
Krásne hnedá pleť už pred letom: Vyskúšali ste už sprejové opaľovanie?

Komentáre