Štýl

Malý princ je po mamičke. George oslávil rok a už je módnou ikonou

"Britská kráľovská rodina včera oslávila prvé narodeniny malého následníka trónu. Pozrite si fotogalériu, ako rástol malý George."

Webmagazin.sk, 23. júla 2014 6:00
Princ George s rodičmi Kate a Williamom. Foto: TASR/AP Photo


Kate Middleton bola obyčajnou študentkou, navyše, veľmi športovo založenou. V jej šatníku dominovali džínsy, opätkami svoje nohy príliš netrápila. A ju zas netrápili médiá. Do chvíle, keď sa do nej nezapozeral William, budúci anglický kráľ. Po pár rokoch randenia a jedných svadobných šatách (od samotného Alexandra McQueena) sa zo športovkyne Kate stala vojvodkyňa Catherine – módna ikona.

Pred médiami sa už neschová, striehnu na ňu na každom kroku. Keď jej vietor nadvihne šaty, vie o tom celý svet a vietor je razom za múrmi Buckinghamského paláca. Podobne je to aj s malým princom Georgeom, prvým potomkom Kate a Williama. Hoci má iba rok, fotografií má zaručene viac, ako všetci členovia našej redakcie dohromady.

Každý chce mať princa


V Británii je kráľovská rodina veľmi populárna, Kate už dnes mnohí označujú za novú Dianu. Jednoducho ju zbožňujú – ženy aj pre fakt, že sa nehanbí nakupovať bežnú módu a pokojne sa na verejnosti objaví v tope za 30 libier. Ten potom z pultov predajní mizne rýchlejšie ako teplé rožky z pekární.

Nikto nečakal, že podobný efekt spustí aj malý George. Dečka, v ktorej bol zabalený pri odchode z pôrodnice, sa vypredala skôr, ako mladá rodinka dorazila domov. Rovnako to bolo aj s kúskami, v ktorých sa objavoval na svojej prvej oficiálnej zahraničnej ceste po Austrálii a Novom Zélande. Nuž, každý chce mať doma princa...

TAKTO RÁSTOL GEORGE, NAJMLADŠIA MÓDNA IKONA


ĎALŠIE ČLÁNKY:


Bude mať vojvodkyňa Kate druhé dieťa?
Štýlová vojvodkyňa Kate pobúrila mamičky po celom svete
Zomierajúca kráľovná, tehotná Kate a Schumacher
Čaká princa Harryho svadba a príprava na dieťa?
Každý deň v novom šate! Vojvodkyňa Kate je na Novom Zélande očarujúca
Kate Middleton, módna ikona budúcich mamičiek
Nová módna ikona? Malý princ George rozpútal šialenstvo
Poznáme najlepšie oblečené celebrity! Rebríčku kraľuje pôvabná Kate

Komentáre