Štýl

Poznáte holadské vrkoče? Sú opäť in

"Ak chcete byť toto leto naozaj in i po návrate z pláže, holandské vrkoče sú jednoznačne tým, čo by malo zdobiť vašu hlavu."

Eva Frantová, 12. augusta 2016 13:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Móda sa neustále opakuje, no návrat do roku 1945 je naozaj nečakaný. Ak však chcete byť toto leto naozaj in i po návrate z pláže, holandské vrkoče sú jednoznačne tým, čo by malo zdobiť vašu hlavu.

Najskôr si vlasy poriadne rozčešte a rozdeľte na dve polovice. Tú časť, z ktorou nebudete pracovať dajte do gumičky, aby vás zbytočne nemýlila a neotravovala. Následne si druhú časť nalakujte, aby boli vlasy flexibilnejšie, ľahšie spracovateľné a menej elektrizujúce.

Následne od vrchu začnite zapletať priberaný vrkoč, ktorý bude smerovať k uchu, viac smerom k okraju hlavy. Dajte pozor, aby ste omylom neprešli k obyčajnému typu vrkoča, ktorý sa nachádza v strede hlavy, ten holandský sa totiž vyznačuje svojou zvláštnou pozíciou.



Po dokončení jednej strany vlasy jemne povyťahujte tak, aby celkový dojem pôsobil uvoľnene a nie príliš upravene. Pokojne nechajte niekoľko vlasov vytŕčať z konca vrkoča, ničomu tým neublížite.

Ilustračné foto Foto: Webmagazín


Druhú stranu si pripravte rovnako ako predchádzajúcu a výsledné dielo na konci prichyťte gumičkou. Aby vám holandské vrkoče vydržali naozaj čo najdlhšie, naneste na koniec minimálnu dávku laku, ktorá všetky neposlušné vlásky posadí na miesto.

ODPORÚČAME AJ:
Máte už vo svojom šatníku braletku? Ak, nie robíte chybu
Trápi mastná ofina v lete i vás? Skoncujte s tým
Pripravte svoje pery na matný rúž domácim peelingom
Buďte trendy a oblečte si kuloty, sú neskutočne in

Komentáre