Štýl

Plavky minulého desaťročia sú stále sexy, potrebujete dôkaz?

"Dôkazom sú tohtoročné modely plaviek, ktoré by ste si pokojne mohli spliesť s modelmi, ktoré visia v skrini vašej starej mamy. Neveríte?"

Eva Frantová, 3. júna 2016 15:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Tvrdenie, že móda sa s minimálnymi obmenami neustále opakuje je viac než len faktom. Dôkazom sú i tohtoročné modely plaviek, ktoré by ste si pokojne mohli spliesť s modelmi visiacimi v skrini vašej starej mamy. To však neznamená, že toto leto nebudete trendy, práve naopak.

Celé i dvojdielne


Ak ste ešte stále nestihli schudnúť do takej miery, ako by ste chceli, a vaše bruško nepovažujete za výstavné, tohtoročná letná sezóna je pre vás ako stvorená. Trendom sú totiž jednodielne plavky, s hlbokým véčkovým výstrihom. Ukážte to, čo stojí za to a schovajte to, čo naopak vidieť netreba.

@atelierbordelle #swimsuit #swimwear #luxurylingerie #swimwear2016 #swimsuit2016

Fotka uverejnená používateľom Silk&Latex (@silk_and_latex),




Volániky, volániky a ešte raz volániky


Ak plnosť výstrihu nepatrí práve medzi vaše výsady, postačí zopár volánikov na tom správnom mieste a to, čo sa predtým zdalo neviditeľné razom nadobudne objem. Vyberajte si preto vrchný diel plaviek naozaj pozorne a stavte na volániky, ktoré objem vašich pŕs viditeľne zväčšia a upriamia pozornosť tam, kam naozaj treba.




Push-up sa nenosí


Leto 2016 praje prirodzenosti, preto odložte vypchávky a mohutné podprsenky. Cíťte sa slobodne a odviazané a doprajte svojmu telu voľnosť. Postačí vám vrchný diel s jemnej látky, ktorý nenasiakne vodou, nezaťažuje vás a nechladí po vyjdení z mora. Ak navyše obsahuje niečo navyše ako šperk, kamienky namiesto spojov či zvláštny ornament na zapínaní, túto plavkovú sezónu ste jednoznačne vyhrali.

ODPORÚČAME AJ:
Trápi vás tmavé podpazušie či bikini zóna? Skoncujte s nimi
Ako dosiahnuť matný odtieň laku? Jednoducho
Zafarbil vám dezodorant oblečenie? Nemusíte ho vyhodiť
Omrzelo vás ombre? Vyskúšajte pieskové vlasy od Lei Mischele

Komentáre