Štýl

Nosíte priesvitné blúzky? Bez čipkovanej podprsenky ani na krok

"Ak ešte neviete, o čom hovoríme, zoznámte sa prosím. Túto jar si vaše prsia zaslúžia niečo špeciálne. "

Eva Frantová, 27. apríla 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Celebrity prepadli novej móde a my sme v tom nenávratne s nimi. Ak ešte neviete, o čom hovoríme, zoznámte sa prosím. Túto jar si vaše prsia zaslúžia niečo špeciálne. Doprajte im čipkované pohodlie.

Prečo práve čipka?


Postupne sa otepľuje a my čoraz častejšie vyťahujeme zo šatníka jarné blúzky. Niektoré z nich však ukazujú oveľa viac, akoby mali, a preto je voľba správneho spodného prádla na mieste. Čipkovaná jednoduchá podprsenka, ktorá vašim prsiam poskytne primeranú výstuž, na druhej strane však na ne svojou ľahkosťou zbytočne neupriami pozornosť, je tou správnou voľbou.

Ako ju nosiť s hrdosťou?


Skúste si zvoliť farbu, ktorá ladí s vašim topom, nepúta zbytočnú pozornosť, ale hlavne, nebije sa s ostatnými doplnkami, ktoré tvoria základ vášho outfitu. Chcete predsa pôsobiť elegantne a nie lacno.

Hodí sa do práce?


Ako kedy. Nikde nie je presne napísané, čo sa do práce hodí a čo naopak nie. Ak však nie ste natoľko sebavedomá a odvážna, aby ste nechali svoje vkusné spodné prádlo vyniknúť, nesilte to. Bez dostatočnej odvahy môžete totiž nakoniec vyznieť smiešne, ba priam hlúpo. Čipky sú zbraňou ženy, preto ich treba nosiť s hrdosťou.

ODPORÚČAME AJ:

Zabudli ste si džínsy? Požičajte si od vášho miláčika
Vytvorte si letné opálenie ešte pred letom: Vieme ako na to
Revulácia v očnom mejkape: Skúste bronzové očné tiene
Chcete tetovanie? Vieme, kde ho musíte mať

Komentáre