Štýl

Nechajte opätky doma: Horúce dni privítajte originálnejšie

"Zabudnite na lodičky. In budete jedine v sandáloch."

Eva Frantová, 16. mája 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Obchody sa nám plnia letnou módou a tak nejak podvedome sa stávame obeťou najnovšieho trendu z oblasti "topánkova". Aj vás už nebaví trpieť nielen v horúčavách, ale aj vo vysokých a nepohodlných lodičkách? Toto leto na ne môžete pokojne zabudnúť. In sú totiž sandále.

Aké konkrétne?


Pri sandálkach platí, čím farebnejšie, tým lepšie a preto sa nebojte vykročiť tou správne bláznivou kombináciou do ulíc. Látky, uzly, ornamenty či dokonca kamene, to všetko je nadchádzajúcu sezónu nielenže dovolené, ba priam nutné.

Sandals are like fries, you can't just have one #sandals #Etam #shoesaddict #summer

Fotka uverejnená používateľom Etam (@etam),




Naozaj bez opätku?


Áno! Verte či nie, opätok vaše sandálky naozaj nepotrebujú. I my tomu ťažko veríme, no tentokrát byť trendy neznamená nosiť sa na vysokej nohe. Zabudnite na kŕče a bolesti a vhupnite do jednoduchých a ľahučkých sandálok.

Aj do práce?


Výhodou tohtoročného trendu je jeho univerzálnosť. Idete z práce rovno za kamarátkami či nebodaj na pláž? Obujte si ich a nič ďalšie nemusíte riešiť, sandále to vyriešia za vás. Hodia sa rovnako k letným šatám ako k plavkám či piatkovému outfitu. V jednoduchosti je krása, preto sa nebojte byť prirodzená.

#sandals #white #gold #metallic

Fotka uverejnená používateľom @justgirlyparadise,




TIP NA ZÁVER:
Ak ste sa rozhodli pre výraznú kombináciu farieb, prispôsobte jej i zvyšok oblečenia. Nepreháňajte to s doplnkami či výraznými strihmi. Menej je niekedy viac a sandálky predsa treba nechať vyniknúť.

ODPORÚČAME AJ:
Recepty starých mám: Naozaj vazelína predlžuje riasy?
Svieža a lesknúca sa pleť: Vyskúšajte moc rozjasňovača
Leto je za dverami: Odľahčite svoj mejkap
Nosíte priesvitné blúzky? Bez čipkovanej podprsenky ani na krok

Komentáre