Štýl

Našli ste si prvý sivý vlas? Áno, aj v dvadsiatke je to možné

"Samé sa ešte cítite ako dieťa, no na vašej hlave sa pri poslednom umývaní vlasov zalesklo niečo nečakané? "

Eva Frantová, 8. novembra 2016 11:00
Ilustračné foto Foto: instagram.com
Samé sa ešte cítite ako dieťa, no na vašej hlave sa pri poslednom umývaní vlasov zalesklo niečo nečakané? Prvý sivý vlas je tam.

Spomedzi vašej hustej hrivy sa vyníma akoby sa vám chcel ukázať v plnej paráde a vy sa pýtate sama seba, ako je to vôbec možné. Máte predsa len niečo po dvadsiatke a prvé šediny ste čakali až o pár dekád neskôr. Nemáte si však prečo zúfať, sivé vlasy už dávno nie sú výsadou päťdesiatnikov.



Vlasoví experti sa zhodujú v tvrdení, že si na prvý sivý vlas nepočkáme až toľko, koľko sme si spočiatku mysleli. Po osemnástke totiž niektoré vlasové folikuly strácajú prirodzenú pigmentáciu a jeden či dva strieborné vlásky sa na hlave naozaj objaviť môžu. Nespanikárte však a vlasy si zbytočne netrhajte. Nie preto, že by sa ich počet nebodaj nejaký zázrakom strojnásobil, násilným šklbnutím však škodíte vašej pokožke. Dokonca tak o svoju korunu krásy môžete i úplne prísť.

Silver is the new black

Fotka uverejnená používateľom Moana Cestari (@moana.cestari),



Riešením je v mladom veku jednoznačne návšteva vlasového špecialistu, ktorý vie, ako podobné nepríjemnosti poľahky zamaskovať. Jednou z možností je prejsť na minuloročný trend sivých vlasov, ktorý je ešte stále neuveriteľne obľúbený. Alebo si len necháte niekoľko pramienkov zosvetliť. Tie totiž hravo odvedú pozornosť od partií, od ktorých radšej chcete, aby ostali neviditeľné.



ODPORÚČAME AJ:
Ste nespokojná so svojím výstrihom? Vytvorte si väčšie prsia
Revolúcia v aplikácii trblietavého laku: Poznáte aj vy tento trik?
VIDEO: Sexi spodná bielizeň nie je nič pre vás? Možno zmeníte názor
Tekvicová neletí len v Starbuckse, na jeseň si ju doprajte aj na hlave

Komentáre