Štýl

Najštýlovejšie nechty tejto jari: Tri tipy, ako ich mať

"Stylisti nezabúdajú ani na naše nechty. Práve naopak, prinášajú tri jedinečné tipy, ako by mala vyzerať naša manikúra či pedikúra. "

Diana Vaculová, 27. apríla 2015 10:00
Ilustračné foto Foto: TASR - Martin Baumann
Hovorí sa, že ruky sú našou vizitkou. Na to by ste nemali zabúdať najmä teraz, keď ste už definitívne odložili rukavice či teplejšie bundy, do ktorých sa tie nechty tak ľahko schovávali. A nezabúdajte ani na to, že sa blížia časy, kedy ukážete všetkým aj nechty na nohách.

Vyfarbite sa


Zabudnite na neónové farby. Áno, nosí sa žltá aj zelená či modrá, no nie v takej podobe, akú môžete nájsť na zvýrazňovačoch. Skôr by ste mali ísť do pastelových odtieňov. A ak už chcete predsa len vaše nechty rozžiariť, potom vyskúšajte trblietajúce sa laky. Celú manikúru zafixujte kvalitným priesvitným lakom, ktorý predĺži životnosť vašich skrášlených nechtov.

Nude odtiene


Okrem výrazných farieb sa túto jar nosia aj nude odtiene, respektíve celá paleta hnedej. Od čokoládovej až po úplne bledučkú. Ak teda rady nosíte bledé nechty, potom sa radšej uberajte týmto smerom, než klasickou jemnou ružovou.

Vsaďte na gél laky


Za posledné obdobie sa rozmohli aj na Slovensku. My im dávame obrovský palec hore! Na rozdiel od umelých nechtov totiž tie vaše neničia, práve naopak, vyživujú ich a dokonca vydržia aj dva týždne. Vyzerajú prirodzene a ak máte problémy s lámavosťou nechtov môžu vám dopomôcť k dorasteniu do vami požadovanej dĺžky. Takže, prečo nie? Vyberte si ten správny odtieň a hor sa do toho!
Zdroj: instyle.com

ODPORÚČAME AJ:
Päť tipov, ako byť stopercentne príťažlivá, bez ohľadu na tvar očí
Päť tipov ako dodať rozpusteným vlasom poriadny šmrnc
Rifľovina ovládla jar: Tieto kúsky vám v šatníku nesmú chýbať
Máte už plavky na leto? Päť tipov na tie, ktoré sa stanú hitom sezóny

Komentáre