Štýl

Móda je vždy o krok vpred: Takéto trendy prinesie jeseň!

"Chcete už dnes vedieť, čo sa bude nosiť túto jesenno-zimnú sezónu? Nahliadnite s nami na mólo londýnskej šou a pozrite si trendy, ktoré už o pár mesiacov zaplavia aj pulty našich predajní."

Veronika Rosputinská, 9. apríla 2014 6:00
Kolekcia jeseň a zima 2014 Foto: F&F


Britská módna značka F&F už po druhý raz pripravila módnu šou vo veľkom štýle – priamo v jednom zo svetových fashion centier, v Londýne. A aby toho nebolo málo, mólo postavili v legendárnom paláci Somerset House, ktorý hostí aj jeden z najprestížnejších svetových Fashion Week-ov. Viac ako 500 divákov si vychutnalo módnu šou, počas ktorej značka predviedla svoju kolekciu na jeseň a zimu 2014.

Toto budú trendy jesene!


Jeseň pozve do obchodov luxusnejšie látky v podobe modelov, u ktorých sa dizajnéri pohrali s dĺžkami aj objemami. Vyberať si budete z dlhých padavých šiat aj ikonických swingových strihov zo 60-tych rokov. Ako to už na jeseň býva, aj tento rok budeme vrstviť – a to nielen kabáty na svetre, ale aj sukne na legínsy či dokonca nohavice. Návrhári pripravili aj mix materiálov a dizajnov, dostupné budú elegantné aj uvoľnenejšie modely, chýbať nebudú pleteniny a kvetinové motívy, ktoré zažívajú veľký comeback už túto jar.

Kolekcia jeseň a zima 2014 Foto: F&F
Jesenno-zimná kolekcia sa odela najmä do dramatických čiernych, šedých, fialových a bordových odtieňov a chýbať nebudú ani flitre a metalické prvky, ktoré sa tešia obľube už niekoľko sezón. Príjemným rozptýlením budú modely v nežných púdrových tónoch a kúsok sexepílu dodajú ženám transparentné topy a šaty, ktoré decentne odhalia ženskú kožu. Súčasťou kolekcie budú aj strihovo pestré kabáty a kožušiny, in budú najmä oversize veľkosti.

Kolekcia jeseň a zima 2014 Foto: F&F
Celú kolekciu ženského spektra doplnia slim fit kostýmy ladené jemne do retra, priliehavé šaty, topy a sukne. Priestor dostal aj trendy pánsky štýl, najmä v podobe predĺžených sak, ktoré určite oceníte počas chladných a veterných jesenných dní.

Do čoho ho oblečiete?


Línia pre pánov bude postavená na kabátoch, ktoré túto sezónu nájdete v pánskom oddelení v rekordnom počte prevedení. K dispozícii budú rôzne strihy – od slimových po oversize, chýbať nebude ani ikonická bomberová bunda, pleteniny, obleky a košele s potlačami. Odtiene budú dominovať klasicky tmavé, okrem čiernej to bude zelená, indigovo modrá a antracitová. Z jemnejších tónov túto škálu doplnia najmä odtiene béžovej, vínovej a bordovej.

TRENDY NA JESEŇ A ZIMU 2014



TAKTO TO VYZERALO NA PREHLIADKE V LONDÝNE


Komentáre