Štýl

Chcete byť trendy? Noste koralovú farbu, tu je päť tipov

"Nič vás momentálne nedokáže rozžiariť viac, ako koralová farba. Tento zaujímavý červenooranžový hit priam ovládol ulice. Inšpirujte sa spolu s nami."

Diana Vaculová, 15. augusta 2014 6:00
Reserved Foto: Reserved


Napriek tomu, že mnoho žien sa práve tejto farby obáva, nemá na to dôvod. Módni návrhári prinášajú zopár základných odporúčaní, vďaka ktorým budete práve v koralovej vyzerať šik. Tu je päť tipov, ako ju nosiť a okúzliť dav.

Doplnky


Ak patríte medzi ženy, ktoré sa extravagancii vyhýbajú, skúste na začiatok siahnuť po doplnkoch. Tie, ktoré sú v kombinácií práve s koralovou farbou, rozžiaria vašu pleť. Okrem toho sa nimi nákupné centrá momentálne priam hemžia, takže s výberom problém mať nebudete. Vyskúšajte napríklad náhrdelník, náramok, brošňu či náušnice. Nezabúdajte však na fakt, že menej je niekedy viac.
New Yorker Foto: New Yorker

Bez saka to nejde


A to hlavne v dňoch, ako sú tieto. Leto sa pred nami na pár dní schovalo, a tak by sme mali siahnuť po teplejších odevoch. No nič nám nebráni v tom, aby náš look pôsobil letne. To dosiahnete vtedy, ak sa rozžiarite s koralovým sakom! Pokojne siahnite aj po rôznych alternatívach, sako na zips, s gombíkmi či klasické voľné – každé má niečo do seba.
H&M Foto: H&M

Obujte sa do koralovej


Nič nevynikne lepšie, ako koralová na vašich nohách. Nielen, že na ne upútate pozornosť, ale aj sa budete cítiť o čosi krajšie. Verte nám a nebojte sa zvoliť i to, po čom by ste inokedy nesiahli.
Jennyfer Foto: Jennyfer

Farba a strih


Ak chcete v koralovej skutočne vyniknúť, mali by ste si dať pozor, ktorý odtieň zvolíte. Tie dámy, ktoré sa vedia opáliť pekne dohneda, môžu zaexperimentovať so sýtejšími odtieňmi. Naopak, ženy s bledou pokožkou by mali zvoliť radšej jemnejšiu koralovú, takú, ktorá má bližšie k ružovej. No a ktorý odev by vám nemal chýbať? To necháme na vás, skvelou voľbou v lete sú však napríklad šaty alebo sukňa.
Reserved Foto: Reserved

Kabelka je základ


A koralová sa hodí ku kadečomu, aj keď sa vám to tak nemusí na prvý pohľad zdať. Samozrejme, siahnuť po klasickej čiernej kabelke je tá najistejšia voľba, no ak sa nebojíte a chcete vyniknúť tu je pár tipov, ako nakombinovať kabelku v koralovom odtieni. Vyskúšajte si ju dať k modrej či smaragdovo zelenej, nič však nepokazíte ani ak ju skombinujete s klasickou, pre toto leto veľmi šik, bielou farbou.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Módna inšpirácia: Čierna je trendy stále, aj v lete
Módna inšpirácia: S týmito potlačami vždy zažiarite
Módna inšpirácia: Päť kúskov, s ktorými na dovolenke zažiarite
Módna inšpirácia: Oblečte sa do MAXI kúskov
Módna inšpirácia: Päť tipov, ako zažiariť v šortkách
Módna inšpirácia: Obujte sa pohodlne a trendy
Módna inšpirácia: Päť druhov šiat, ktoré toto leto musíte mať!
Módna inšpirácia: Nahoďte sa na letné festivaly

Komentáre