Štýl

Jar je za dverami: Privítajte ju s odtieňmi NUDE

"Ako skombinovať zvyšok vášho outfitu, keď už sa pre prirodzenú farbu NUDE rozhodnete? "

Eva Frantová, 12. marca 2016 10:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa
Malým zázrakom tejto sezóny sa jednoznačne stáva hnedá. Od topánok cez kabáty až po kabelky: Zovšadiaľ na nás kričia jemné zemité tóny. Ako však skombinovať zvyšok vášho outfitu, keď už sa pre prirodzenú farbu NUDE rozhodnete?

Nechty a pery musia ladiť


Ženy prikladajú veľký význam viacerým častiam svojho šatníka, no naozaj dôležité sú len niektoré z nich. To, na čo by ste nikdy nemali zabúdať sú nechty. Dáma má mať predsa vždy krásne a upravené ruky, to však neznamená, že musíte oplývať najdlhšími umelými „panciermi“ v okolí. Pokojne stavte na vlastnú intuíciu, upravte to, čo vám bolo do vienka dané a máte vyhrané.

Nakoniec prihoďte ešte nejaký ten nude odtieň, ktorý skombinujte s rúžom a vytknúť vám potom už naozaj nebude čo. Dajte však pozor, nude odtieňov máme na trhu neúrekom a preto si zvoľte ten, ktorý sa k vám pleťovo najviac hodí. Tmavším typom sa hodia odtiene do kávova, tým bledším zase studené, krémové farby. A ak sa aj na prvýkrát netrafíte, nezúfajte, táto farba predsa nie je žiadny módny výstrelok a aj zle zvolená zbytočnú pozornosť neupúta.

Novinkou sú matné


Niekedy nás aj staré dobré lakovanie nechtov omrzí a chcelo by to nejakú zmenu. Ak máte podobné pocity, siahnite v drogérii len o kúsok vedľa a namiesto obyčajných žiarivých farieb vyskúšajte matné odtiene. Že to nie je nič pre vás? Nekričte, kým nepreskočíte, možno si ich totiž zamilujete. Matná farba v kombinácii so zemitými odtieňmi vyzerá neuveriteľne úžasne.

ODPORÚČAME AJ:
Nový účes s príchodom jari: Inšpirujte sa hviezdami z Grammy 2016
Citlivá, mastná či suchá pleť? Vybrať si čistiaci gél nie je zložité
Naniesť mejkap je jednoduché, možno len robíte základnú chybu
Obchody sa plnia jarnou módou: Vieme, ktoré kúsky musíte mať

Komentáre