Štýl

Päť tipov na bundy, ktoré musí mať každá žena

"Elegantná, športová či smart casual? Žiadna žena sa predsa neuspokojí len s jednou. Tu je našich päť tipov, po ktorých bundách by ste v nákupných centrách mali určite siahnuť!"

Diana Vaculová, 23. apríla 2014 10:00
Ann Christine Foto: Ann Christine


Napriek tomu, že najčastejšou „závislosťou“ žien sú topánky a kabelky, myslíme si, že by sa nemalo zabúdať ani na zvyšok outfitu. Vzhľadom na počasie, ktoré sa teda zatiaľ určite nezaobíde bez búnd, sme sa rozhodli priniesť päť tipov na to najlepšie, čo módni návrhári ponúkajú!

Blazer


Alebo aj športové sako, by mala vlastniť každá žena. Keď už pre nič iné, tak minimálne pre jeho všestrannosť. Je vhodné tak do práce, ako aj na večierok či do kina. Pozor si však dávajte pri jeho výbere. Najlepšie na jar sú tie, ktoré vás rozžiaria. Preto zabudnite na čierne, sivé alebo biele odtiene. Siahnite napríklad po modrom, ružovom či marhuľovom. Pri výbere strihu zase myslite na svoje krivky, niekedy vie totiž i také sako viac uškodiť ako pomôcť.
F&F Foto: F&F

Trenčkot


Do sychravých jarných dní je určite tou najlepšou voľbou. Ak chcete vytvoriť pánsky look, dajte si k nemu napríklad bielu košeľu s rifľami. Naopak, absolútne šmrncový ženský outfit vytvoríte, ak ho v páse previažete a doladíte s vysokými opätkami.
Jennyfer Foto: Jennyfer

Bomber


Ak ste fanúšičkou športovej módy, potom je pre vás bomber tým pravým orechovým. Je to pohodlný a praktický kúsok, ktorý by nemal chýbať v žiadnom šatníku. Vďaka svetoznámym návrhárom sa v obchodoch objavuje stovky druhov bomberov, so všetkými možnými potlačami. A preto je už len a len na vás, po akom siahnete a s čím ho doladíte. Ak si ale zakúpite kvetinový, môžete si k nemu pokojne dať aj šaty, nič predsa nie je viac šik ako športová elegancia.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Rifľová bunda


Rifľovina definitívne ovládla svet. A s ňou sa samozrejme vracajú aj džínsové bundy, na ktoré mnohé z nás spomínajú zo svojho detstva. Tak si teda spomeňte i na to, ako skvele vyzerajú s nohavicami i sukňami. A ak sa v lete vyberiete na nejaký koncert či festival, určite si ju nezabudnite zabaliť!
Reserved Foto: Reserved

Krivák


Alebo aj kožená bunda, ktorej zips ide do boku. Kedysi bola výlučne symbolom rockerov, punkáčov či motorkárov. Dnes ju nosia tak muži, ako aj ženy. A že im pristane, o tom sa môžete presvedčiť aj pri pohľade na móla, po ktorých sa s noblesou prechádzajú dámy v šatách, opätkoch a práve v nej.
Karen Millen Foto: Karen Millen

Komentáre