Štýl

Cíťte sa sexi za pomoci čipky. Body sú to, čo potrebujete

"Už si nemusíte kupovať čipkované nohavičky a podprsenku oddelene na to, aby z vás partner nevedel strhnúť oči ešte dlho po tom, čo sa objavíte na prvom rande. "

Eva Frantová, 14. septembra 2016 8:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Už si nemusíte kupovať čipkované nohavičky a podprsenku oddelene na to, aby z vás partner nevedel strhnúť oči ešte dlho po tom, čo sa objavíte na prvom rande. Najnovším trendom sú totiž krásne čipkované body.

Zahalia to, čo netreba vidieť a naopak dodajú sexappeal na miestach, kde ho potrebujete. Dajú sa totiž kúpiť v rôznych alternatívach. Od úplne čipkovaných až po priehľadné kombinácie v spojitosti s vyšitými kvetmi či priesvitnými časťami.



Pozor však treba dať na top ktorý si v kombinácii s bodami zvolíte. Nechajte ich rafinovane vytŕčať, na druhej strane to však neprežeňte. Kúsok čipky vo vašom dekolte vám dodá zvodnosť, avšak holý chrbát, ktorý je kde tu zdobený čipkou nezanechá ten najlepší dojem.



Že vaša postava nie je dostatočne fit na to, aby ste si mohli body obliecť? Podobné hlúposti už vôbec nechceme počuť! Body sa hodia takmer každej postave a ak sa rafinovane skombinujú, nemáte sa naozaj čoho báť.

ODPORÚČAME TIEŽ:
Ešte stále nepoznáte svoj typ pleti? Skúste tento jednoduchý test
Ako si predĺžiť letné opálenie? Poznáme zopár trikov
EXKLUZÍVNE: Gigi Hadid predstavuje novú kolekciu pre Tommy Hilfiger
Nezabudnite si vo výpredaji kúpiť slip dress, toto leto ich musíte mať

Komentáre