Štýl

Chystáte sa von v sandáloch? Nezabudnite na manikúru

"Webmagazín presne vie, ako na to."

Eva Frantová, 21. júna 2016 8:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Červené, biele, fialové. Každá z nás obľubuje inú farbu laku nechtov, pokiaľ však ide o tohtoročný trend, predstavy stylistov sú trošku iné. Webmagazín však samozrejme vie, ako na to.

Azúrovo modrá


Ak chcete naozaj zažiariť, vyskúšajte zaodieť svoje nôžky do azúrovo modrej. Tá totiž v kombinácii s letným slnkom a pieskom zažiari na vašich rukách či nohách viac než čokoľvek iné. Aj keď sa tento rok nosia matné odtiene, ostaňte radšej pri starej dobrej lesklej kombinácii. V lete totiž všetko musí žiariť.



Strieborná či zlatá


Pokiaľ vlastníte plavky bielej alebo čiernej farby, neváhajte a naneste na vaše nechtíky vrstvu zlata či striebra. V kombinácii s týmito farbami totiž neuveriteľne ladia a opálená pokožka im dodá ešte viac jedinečnosti. S ostatnými doplnkami to ale neprežeňte. Ak sa raz rozhodnete pre zlatú, všetko voľte v tejto farbe a naopak. Pridajte trošku očných tieňov a jemný lesk na pery a vyrazte na pláž.

Morning toes :-) #Nofilter #feet #barefeet #arches #heels #footfetish #sexyfeet #prettyfeet #prettytoes #nails #toerings #purplenails #toes

Fotka uverejnená používateľom Pretty Feet & Toes (@sexyfeetandtoes),



Nezabudnite:

správna manikúra neznamená iba použitie laku na nechty, Nezabudnite sa správne postarať o celé nôžky. Zbavte sa odumretej kože či stvrdnutých piet. To má totiž od ženskosti veľmi ďaleko.

ODPORÚČAME AJ:
Trápi vás tmavé podpazušie či bikini zóna? Skoncujte s nimi
Ako dosiahnuť matný odtieň laku? Jednoducho
Zafarbil vám dezodorant oblečenie? Nemusíte ho vyhodiť
Omrzelo vás ombre? Vyskúšajte pieskové vlasy od Lei Mischele

Komentáre