Štýl

Chystáte sa byť mamičkou? Buďte trendy a ukážte bruško v trakoch

"Byť budúcou mamou neznamená, že trendy oblečenie už nie je pre vás. "

Eva Frantová, 12. októbra 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: instagram.com
Byť budúcou mamou neznamená, že trendy oblečenie už nie je pre vás. Neklamte samú seba a okolie tým, že si na seba nemáte čo obliecť a s rastúcim bruškom to bude len a len ťažšie. Webmagazín má pre vás odpoveď v podobe pohodlných no trendových trakov. Už ste si vybrali tie svoje?

Je len na vás akú farbu si zvolíte, podstatný je v tomto prípade hlavne strih. Vy a vaše dieťatko sa chcete cítiť hlavne pohodlne, preto je najvhodnejšie siahnuť po modely, ktorý sa vášmu zväčšujúcemu brušku maximálne prispôsobí. Väčšina obchodov ponúka verzie s odopínateľnými gombíkmi na bokoch, ktoré vám poskytnú dostatočnú oporu, a zároveň si ich môžete rozopnúť vždy vtedy, keď sa pri sedení nebudete cítiť pohodlne.



Ďalšou výhodou trakov je ich nastaviteľnosť. Chcete, aby pôsobili tesnejšie? Alebo sa chcete naopak cítiť pohodlne a maximálne uvoľnene? Jednoducho si len potiahnite hornú časť a nastavte si ju podľa vlastných predstáv.

Ripped Overall jeans light blue Size M,L 150.000 _________________________ Format order : Send pict yang akan di order Nama Alamat Lengkap No Hp _________________________ Contact Line 1 : @vww8532x (fastrespon) Line 2 : gvy.os Bbm : 5E4448DC Wa. : 081285466553 (fastrespon) #turtleneckrajut #turtleneck #turtleneckmurah #turtleneck #turtleneck #jualturtleneck #turtleneckbagus #turtleneckmurahbanget #turtleneck #gvyolshop #bajuwanita #bajucewe #rajuthalus #rajutmurah #olshopbandung #turtleneckbandung #turtleneckmurah #hijabwanita #bajuhijabmurah #sweatermurah #sweatercouple #sweaterwanita #sweaterpria #sweaterlucu #jacket #jacketmurah #overalljeansmurah #overall #overalljeans #overalljeansmurahbanget #overalljeansbandung #jeanskirt

Fotka uverejnená používateľom Rajut Big Sweater Boxy Bomber (@gvy.os),



Traky sa držia na prvých priečkach v oblasti trendov už nejaké to desaťročie, a to hlavne kvôli tehuľkám. Niet sa čo čudovať, už naše mamy vedeli, čo je dobré.

ODPORÚČAME AJ:
Ste nespokojná so svojím výstrihom? Vytvorte si väčšie prsia
Revolúcia v aplikácii trblietavého laku: Poznáte aj vy tento trik?
VIDEO: Sexi spodná bielizeň nie je nič pre vás? Možno zmeníte názor
Tekvicová neletí len v Starbuckse, na jeseň si ju doprajte aj na hlave

Komentáre