Štýl

Červený lak: Zase vám zanechal žlté nechty?

"Po každom odlakovaní vám ostávajú zažltnuté nechty, s ktorými si neviete dať rady avšak červeného laku sa nechcete ani zanič vzdať? "

Eva Frantová, 8. marca 2016 10:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa
Všetky milujeme krásne červené nechty, ktoré nikdy nevyjdú z módy. Všetko má však svoje pre a proti a inak to nie je ani pri tomto malom ženskom zázraku. Po každom odlakovaní vám ostávajú zažltnuté nechty, s ktorými si neviete dať rady, avšak červeného laku sa nechcete ani za nič vzdať? Poradíme, čo s tým.

Podkladový lak nevymysleli len tak pre nič za nič


Zabrániť zažltnutiu nechtov pôsobením sýtej červenej farby je celkom jednoduché. Stačí, ak prekonáte svoju lenivosť a nanesiete na nechty obyčajný podkladový lak, ktorý ich pred sfarbením dokonale ochráni. Jedna vrstva a vaše nechtíky nič neprekvapí.

Ak sa už pohroma stala, aj tu je riešenie


Dumáte, dumáte, čo použiť, aby vaše nechty opäť vyzerali zdravo? Postačí vám obyčajný citrón. Ten totiž nielenže vyniká bieliacimi účinkami, nechty totiž vyživuje, zabraňuje ich starnutiu a štiepeniu. Postačí, ak zopár kvapiek vytlačíte a zubnou kefkou zmes nanesiete na nechty a necháte pôsobiť pár minút.


Olivový olej, vždy a všade


Výživa je predsa len najdôležitejšia. Preto nezabudnite na použitie olivového oleja. Jeho jemné zloženie nechty a pokožku okolo nich nezaťaží, práve naopak. Dôkladne ich vyživí, premastí a pripraví na použitie silného laku. Ak chcete dosiahnuť maximálny výsledok, aplikujte olej po každom odlakovaní nechtov. Vaše ruky budú bezkonkurenčne úžasné.

Rada na záver


Mýtus o tom, že lakovanie nechtov zbytočne oslabuje nechtovú štrukúru je naozaj len vymyslený. Opak je totiž pravdou. Tie správne laky dokážu z nechtov vytvoriť niečo, čo budete s hrdosťou nosiť, to vám garantujeme.

ODPORÚČAME AJ:
Nový účes s príchodom jari: Inšpirujte sa hviezdami z Grammy 2016
Citlivá, mastná či suchá pleť? Vybrať si čistiaci gél nie je zložité
Naniesť mejkap je jednoduché, možno len robíte základnú chybu
Obchody sa plnia jarnou módou: Vieme, ktoré kúsky musíte mať

Komentáre