Štýl

Ako dosiahnuť sivé vlasy bez farbenia? Jednoducho

"Pokiaľ ide o vlasy, Webmagazín pozná odpoveď na každé z vašich prianí."

Eva Frantová, 11. mája 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: youtube.com
Aj vy ste podľahli najnovšiemu trendu a chcete zostarnúť o pár rôčkov ešte skôr ako vám to umožní samotná príroda? Pokiaľ ide o vlasy, samozrejme, že Webmagazín pozná odpoveď na každé z vašich prianí.

Farbu okamžite vyhoďte


Blond farba v hocijakej podobe či intenzite nie je práve liekom, ktorý by spôsoboval krásu a lesk vašich vlasov, práve naopak. Peroxid schovaný vo vnútri ničí štruktúru vlasu a spôsobuje viac škody ako osohu.

Ako teda na to?


Obchody už v súčasnosti ponúkajú neuveriteľné množstvo šampónov, ktoré stačí aplikovať po umytí vlasov a vami želaná farba je na svete. Ak ste si zvolili sivý odtieň blonde, dajte pozor, akej farby sú vaše prirodzené vlasy. Nemôžete totiž očakávať, že sa vaša havrania čierna jednoducho zmení na sivú. Skúste najprv vaše vlásky postupne zosvetliť a následne aplikujte túto jednoduchú kúru.

Koľkokrát je dosť?


Šampón však nestačí naniesť zopárkrát. Pre naozajstnú trvácnosť farby je potrebné aplikáciu zopakovať niekoľkokrát po sebe. Dajte však pozor i na to, aby ste šampón aplikovali naozaj dôkladne a všade tam, kde ho naozaj chcete mať. Nie je totiž rovnako silný ako samotná farba, a preto treba jeho aplikáciu vykonať naozaj precízne. Na čo ešte čakáte? Hor sa za sivými vlasmi!

ODPORÚČAME AJ:
Recepty starých mám: Naozaj vazelína predlžuje riasy?
Svieža a lesknúca sa pleť: Vyskúšajte moc rozjasňovača
Leto je za dverami: Odľahčite svoj mejkap
Nosíte priesvitné blúzky? Bez čipkovanej podprsenky ani na krok

Komentáre