Hudba a film

Zvodné agentky na čele s Kristen Stewart

"Toto sú noví Charlieho Anjeli."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 13. júla 2019 8:00
Zvodné agentky na čele s Kristen Stewart. Toto sú noví Charlieho Anjeli Foto: Itafilm
Pozrite si prvý trailer reštartu kultovej série, v ktorom znie nový singel od Miley Cyrus, Ariany Grande a Lany Del Rey.

„Dobré ráno, Anjeli,” hovorí záhadný hlas a dáva tímu agentiek inštrukcie k ich ďalšej misii. Presne tak, Charlieho anjeli sú späť! Kultová séria, ktorá je ženskou odpoveďou na Bondovky, sa do našich kín vráti už túto jeseň. A v novinke sa predstaví naozaj hviezdne ženské obsadenie - Anjelov si zahrajú Kristen Stewart, Naomi Scott a Ella Balinska. Pozrite si prvý trailer k filmu Charlieho anjeli, v ktorom hlavné hrdinky bojujú s organizovaným zločinom (nielen) ženskými zbraňami.



Noví Charlieho anjeli vznikli pod režisérskou taktovkou talentovanej herečky a filmárky Elizabeth Banks, ktorú môžete poznať ako Effie zo série Hry o život či Gail z filmov Ladíme, ktorých druhý diel aj režírovala. Ako noví anjeli sa predstavia herečka a modelka Kristen Stewart (sága Twilight), Naomi Scott známa z najnovšej disneyovky Aladdin či talentovaná Ella Balinska. Okrem nich sa vo filme ukáže aj režisérka filmu Elizabeth Banks, hollywoodska legenda Patrick Stewart (séria X-Men), Djimon Hounsou (Captain Marvel) či Sam Claffin (Hry o život).

K novému filmu vznikla aj titulná pesnička, o ktorú sa postaralo trio “hudobných” anjelov - Miley Cyrus, Ariana Grande a Lana Del Rey. Ochutnávku z nej môžete počuť už v prvom traileri k filmu.

Nenechajte si ujsť akčnú komédiu Charlieho anjeli v kinách už od 7. novembra 2019. Na vaše plátnach ho prinesie spoločnosť Itafilm.

Komentáre