Hudba a film

Zamilovali ste si film Psia duša?

"Pozrite si trailer nového filmu od jeho autora Rodinné dobrodružstvo šteniatka Belly dorazí do našich kín už v januári."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 4. decembra 2018 18:11
Návrat domov Foto: Itafilm
Minulý rok si milovníci psov prišli na svoje pri filme Psia duša. Vedeli ste však, že ide o adaptáciu amerického knižného bestselleru? Jeho autorom je známy spisovateľ W. Bruce Cameron, ktorý je tiež scenáristom a producentom nového rodinného filmu podľa svojho najnovšieho románu. Pozrite si prvý trailer nového psieho dobrodružstva Návrat domov.



A čom Návrat domov bude? Bella bola len šteniatko, keď si ju Lucas adoptoval a odvtedy boli najlepší priatelia. Jedného dňa však Bella zmizne a ocitne sa vyše 600 km od svojho pána. Láska k nemu je však silnejšia ako nepriazeň osudu a Bella je rozhodnutá sa vrátiť domov. Cestou na ňu čakajú rôzne dobrodružstvá, noví priatelia, ale aj nebezpečenstvá veľkého, neznámeho sveta…

Novinku Návrat domov, v ktorej sa bude stratená Bella snažiť dostať domov k svojmu pánovi cez nebezpečnú divočinu, má na starosti režisér Charles Martin Smith známy najmä rodinnou sériou Môj priateľ delfín. V hlavných úlohách sa predstavia Jonah Hauer-King známy z minisérie Little Women, Alexandra Shipp (X-Men: Apokalypsa) či Edward James Olmos (Blade Runner). Silný príbeh nerozlučného priateľstva a lásky medzi psom a jeho pánom sa dočká aj slovenského knižného prekladu. Knihu pod názvom Psia cesta domov vydá vydavateľstvo IKAR a na pultoch kníhkupectiev by sa mala objaviť začiatkom roka 2019i.

Roztomilá Bella sa pokúsi o Návrat domov v našich kinách už 24. januára 2019. Jej príbeh na vaše plátna prinesie spoločnosť Itafilm.

Komentáre