Hudba a film

Kino novinky týždňa: X-Menom hrozí zánik!

"Hugh Jackman sa v úlohe Wolverina vydá na nebezpečnú cestu do minulosti. Podarí sa mu zabezpečiť, aby sa z priateľov nestali v budúcnosti nepriatelia na život a na smrť?"

Veronika Rosputinská, 21. mája 2014 10:00
Záber z traileru Foto: Youtube screenshot


Predposledný májový týždeň prináša nielen maturitné skúšky na stredné školy, ale aj očakávanú novinku do slovenských kín. Úspešná „skúška dospelosti“ sa nemusí zapiť v bare, ale trebárs zajesť pop-cornom v kine.

X-Men: Budúca minulosť


Zmutovaní hrdinovia známi ako X-Men to nikdy nemali ľahké. Ich rasa sa však v túto chvíľu ocitá pred priepasťou, do ktorej pád môže znamenať jej definitívny koniec. Jedinou nádejou na svetlú budúcnosť je nebezpečná cesta do minulosti, k udalostiam, ktoré všetko odštartovali. Úloha je zverená do rúk Wolverina, ktorý má zabrániť, aby sa z priateľov nestali v budúcnosti rivali na život a na smrť. Sila záchrany je totiž len a len v jednote.



Svetová premiéra úspešnej dobrodružno-akčno-fantazijnej snímky sa v Amrike konala pred pár dňami, no na portáli IMDb.com má už teraz divácky rating 9,3 z desať, čo naznačuje, že milovníci tohto žánru sa majú na čo tešiť. Nechajme sa prekvapiť, čo si pre nás režisér Bryan Singer pripravil.

Komentáre