Hudba a film

VIDEO: Kristína sa v novej piesni spojila s českým spevákom

"K piesni už vznikol aj videoklip, režíroval ho Vlado Kriško, produkciu zastrešil Mayo Hurajt. Účinkuje v ňom krasokorčuliarska dvojica Lukáš Csölley a Federica Testa, ktorá už spolu nesúťaží. "

TASR, 8. marca 2019 11:00
Speváčka Kristína. Foto: Youtube/Kristína Peláková
Speváčka Kristína a mladý český herec a spevák David Gránský sa dali dokopy a naspievali duet Stále ťa mať. Hudbu zložil Martin Kavulič, text napísal Kamil Peteraj. K pesničke už nakrútili aj videoklip. TASR informovala PR manažérka Eva Sládková.

Klaplo to na prvú

„Mám veľkú radosť z môjho prvého česko-slovenského popového duetu. Pieseň Stále ťa mať nebola pôvodne plánovaná ako duet, ale keď bola naspievaná, niečo mi tam stále chýbalo, a bol to presne mužský element. Keďže som o Davidovi vedela, že je nielen skvelý herec, ale aj spevák, a následne sme sa stretli pri jednom spoločnom projekte, niekde som intuitívne cítila, že naše hlasy by mohli spolu dobre ladiť a že práve on by mohol byť pre mňa ten správny duetový partner. O pár dní som mu zavolala, poslala pieseň a dohodli sme sa úplne nezáväzne, že to pôjdeme spolu skúsiť do štúdia. A na prvú to klaplo,“ uviedla pre médiá Kristína.

„Pred niekoľkými mesiacmi ma oslovila Kristína, dali sme si schôdzku v bratislavskom štúdiu, ktorá mala slúžiť na to, aby sme sa lepšie spoznali a skúsili si, či k sebe naše hlasy pasujú. Z tejto zoznamovacej schôdzky však napokon vznikla finálna verzia songu. Ďakujem Kristíne, že ma oslovila, napriek tomu, že za sebou nemám hviezdnu sólovou hudobnú kariéru, a prebudila vo mne po rokoch lásku k hudbe,“ doplnil David Gránský.

Klip spestrujú krasokorčuliari

K piesni už vznikol aj videoklip, režíroval ho Vlado Kriško, produkciu zastrešil Mayo Hurajt. Účinkuje v ňom krasokorčuliarska dvojica Lukáš Csölley a Federica Testa, ktorá už spolu nesúťaží.

„Som nesmierne vďačná, že prijali pozvanie a že sa mi ich podarilo po dvoch rokoch vytiahnuť späť na ľad. Vidieť ich naživo korčuľovať bol pre mňa naozaj veľký zážitok,“ dodáva Kristína.



David Gránský sa predstavil v roku 2008 v speváckej reality šou X Factor, kde sa dostal do finále. Jeho herecká kariéra sa začala v seriáli Vyprávěj, no asi najviac ho preslávila postava Dannyho v seriáli Gympl s (r)učením omezeným. Od roku 2017 sa objavuje v seriáli Modrý kód. Vlani bol moderátorom televíznej šou Česko - Slovensko má talent.

Kristína Peláková patrí k najpopulárnejším slovenským speváčkam. Dvakrát získala ocenenie Osobnosť televíznej obrazovky v kategórii speváčka, ktorá je výsledkom hlasovania fanúšikov. Úspechy zbiera nielen na Slovensku, ale aj v Česku. Ukázala, že je nielen mimoriadne talentovanou speváčkou, ale vie aj hrať a darí sa jej i ako modelke.

Komentáre