Hudba a film

VENOM s Tomom Hardym je od dnes v kinách

"Tom Hardy sa predstaví v zatiaľ najtemnejšej marvelovke."

OTS, 4. októbra 2018 15:10
Detail plagátu k filmu Venom s Tomom Hardym. Foto: Itafilm
Dosť bolo superhrdinov! Do slovenských kín dnes prichádza krvilačný antihrdina Venom s hviezdnym Tomom Hardym. Najočakávanejší film tejto jesene rozpráva príbeh reportéra Eddieho Brocka, ktorý sa stane hostiteľom nebezpečného mimozemského symbionta. Vďaka nemu získa obrovskú moc, no zároveň sa z neho stáva sa jedna z najväčších hrozieb pre ľudstvo - a pre neho samého.

Venom je podľa producentov a hlavnej hviezdy Toma Hardyho oveľa temnejší a drsnejší ako väčšina súčasných komiksových filmov. Podobať sa má teda viac na kinohity Logan a Deadpool ako napríklad na filmy o Avengeroch. Film má na svedomí režisér Ruben Fleischer, známy hororovou komédiou Zombieland či akčným filmom Lovci gangstrov. Ten do filmu obsadil trojicu z najväčších hereckých talentov v súčasnom Hollywoode. Okrem Toma Hardyho sa vo Venomovi objaví Michelle Williams (Všetky prachy sveta) či stále populárnejší Riz Ahmed (Star Wars: Rogue One). Práve pre silné obsadenie a doterajšie ohlasy fanúšikov na sa hovorí o Venomovi ako o najočakávanejšom filme jesene 2018.

Akčnú komiksovkú Venom si môžete v slovenských kinách vychutnať práve teraz. Na vaše plátna ho prináša spoločnosť Itafilm.

Komentáre