Hudba a film

Už čoskoro: Shakira vydá po trojročnej pauze nový album

"Posledný vydaný album speváčky z roku 2014 má názov Shakira a vyšiel približne rok pred tým, ako porodila svoje druhé dieťa s futbalovou hviezdou španielskeho klubu FC Barcelona, Gerardom Piquém."

TASR, 16. mája 2017 9:00
Shakira Foto: TASR/AP
Kolumbijská popová speváčka a skladateľka Shakira zverejní svoj prvý album za posledné tri roky, uvádza sa vo vyhláseniach zverejnených na jej účtoch v sociálnych médiách.

"S radosťou vám oznamujem, že môj nový album 'El Dorado' vyjde 26. mája! Shak," napísala speváčka vo štvrtok večer na svojej stránke na Facebooku.


Album s 13 piesňami obsahuje názvy v španielčine aj angličtine.

Na albume sa takisto nachádza pieseň "Chantaje", ktorá bola podľa slov Shakiry vlani v decembri latino skladbou číslo jeden v hudobnej streamovacej službe Spotify.

El Dorado bude 11. štúdiovým albumom speváčky takých hitov ako "Whenever, Whenever", "Waka Waka" a "Hips Don't Lie". Jej prvý album, vydaný v roku 1991, bol naspievaný výlučne v španielčine.

Posledný vydaný album 40-ročnej speváčky z roku 2014 má názov Shakira a vyšiel približne rok pred tým, ako porodila svoje druhé dieťa s futbalovou hviezdou španielskeho klubu FC Barcelona, Gerardom Piquém. Hudobníčka žije v spomínanom španielskom meste.

ODPORÚČAME AJ:
Na Žákovic Open prídu Tata Bojs, Katarzia, Lavagance aj Hex
Skupina Hex prichádza s novinkou Ľahký song, spieva v nej R. Grigorov
Nový singel Petra Lipu je rozprávkou pre dospelých
Francúzsky producent David Guetta zverejnil nový singel Light My Body

Komentáre