Hudba a film

Thomas Puskailer: Každý mesiac nová skladba!

"Spevák Thomas Puskailer dal svojim fanúšikom zvláštny sľub – každý mesiac predstaví jednu novú skladbu alebo remix! Zatiaľ sa mu ho darí plniť."

Webmagazin.sk, 29. apríla 2014 6:00
Thomas Puskailer Foto: Michal Petrík


Thomas Puskailer nie je na našej hudobnej scéne žiadnym nováčikom, jeho široký úsmev ju zdobí už niekoľko rokov. Spevák a okrem toho aj tanečník a herec vydáva novú skladbu pod názvom Make This Paradise. Ako bonus fanúšikom doprial aj remix piesne Don't Let Go, ktorý zastrešil hudobný producent Charlie Clubber.

„Spolupráca s Charlie Clubber bola veľmi profesionálna, bol to pre mňa veľký hudobný zážitok. Je to jeden z najúspešnejších slovenských dídžejov a producentov,“ teší sa zo spolupráce Thomas.

Singel z Thomasovho pera


Nový singel s exotickým názvom Make this Paradise vznikal pod taktovkou Thomasa, ktorý k nemu napísal text aj melódiu v spolupráci s textárom a skladateľom Billom Grainerom. Ten je dokonca aj držiteľom prestížnej ceny Grammy. Hudbu produkoval mladý producent, iba 17-ročný Andrej Pištek.



„Svoj potenciál objavil Andrej už v 13 rokoch, kedy sa začal venovať hudbe. Známy je viac vo svete ako na Slovensku. Jeho produkciu podporuje veľa zvučných mien ako Armin van Buuren, Aly&Fila, BT a mnoho ďalších,“ prezrádza Thomas.

Informácie poskytla Nora Krchňáková z Propaganda house.

Komentáre