Hudba a film

Na animovanom Spider-Manovi pracoval aj Nicolas Cage

"Svoje hlasy prepožičali aj ďalšie svetové hviezdy."

Webmagazin.sk, 15. augusta 2018 8:00
V decembri vstúpi do kín animovaný film Spider-Man: Paralelné svety. Foto: Itafilm
Fanúšikovia komiksových filmov sa aj tento rok majú, na čo tešiť. Do kín vstúpi animovaný film Spider-Man: Paralelné svety. Vo filme nakrúcanom revolučným spôsobom animácie sa stretne hneď niekoľko pavúčích mužov naraz.

Nečakané obsadenie


V príbehu nebude chýbať najznámejší pavúčí muž Peter Parker, ktorý však nebude hlavnou postavou. Tou bude tínedžer Miles Morales známy z komiksovej série Ultimate Spider-Man.

Na Comic-Cone tvorcovia predstavili aj ďalšie pavúčie “tvory” a ich hlasové obsadenie. Gwen Stacy, ktorá sa vo filme ukáže ako Spider-Gwen, bude dabovať herečka a speváčka Hailee Steinfeld, komik John Mulaney sa predstaví ako prasiatko Spider-Ham. najväčším prekvapením je však obsadenie detektíva Spider-Man Noir, ktorému hlas prepožičia sám Nicolas Cage. Hlasom záporáka Kingpina bude zas známy americký herec Liev Schreiber.



Už v decembri


O produkciu a scenár animáka sa postaralo kreatívne duo Phil Lord a Christopher Miller, známe prácou na filmoch ako LEGO príbeh, 22 Jump Street či Oblačno, miestami fašírky. Jeden z režisérov Peter Ramsay fanúšikom sľúbil, že “Spoznajú Spider-Mana tak, ako ho nikdy nevideli.”

Spider-Man: Paralelné svety sa do kín dostane 13. decembra 2018 pod hlavičkou spoločnosti Itafilm.

Komentáre