Hudba a film

Radi sa bojíte? Pozrite si nový trailer hororu Slender Man

"Známa počítačová hra dostane filmovú podobu. "

Webmagazin.sk, 1. augusta 2018 10:00
Záber z traileru snímky Slender Man. Foto: Youtube/Itafilm
V malom mestečku v americkom Massachusetts chcú štyri stredoškoláčky rituálom poprieť existenciu tajomného Slender Mana. Jedna z nich však záhadne zmizne a všetko nasvedčuje tomu, že sa stala jeho poslednou obeťou... Tak opisujú tvorcovia horor Slender Man, ktorý má slovenskú premiéru 23. augusta. Vznikol na základe známej počítačovej hry.

Privádza ku šialenstvu


Pred niekoľkými rokmi internet obletela nákazlivá počítačová hra. Záhadná postava Slender Man-a prenasledovala hráčov. Obetiam sa dostala do hlavy a privádzala ich k šialenstvu. Tisíce umelcov vtedy táto hororová postavička inšpirovala k tvorbe krátkych filmov či hororových poviedok. Koncom augusta sa dočkáme filmovej podoby. Pozrite si nový trailer, v ktorom sa Slender Man zameria na skupinu amerických študentov.



Známe tváre


V hlavných úlohách sa v horore Slender Man predstavia Jaz Sinclair známa z filmu Papierové mestá, Julia Goldani Telles zo seriálu The Affair a tiež dvojica, ktorá už má napriek nízkemu veku s horormi skúsenosti - Joey King (V zajatí démonov) a Annalise Baso (Ouija). "Režisérom filmu je Sylvain White (Tanec ulice), scenár má na svedomí David Birke, ktorý pred dvoma rokmi ohúril scenárom k francúzskej dráme Elle," informuje Itafilm.

Komentáre