Hudba a film

Skupina Kabát vyhlasuje súťaž, hrá sa o gitary so zlatou mechanikou

"Hrá sa celkovo o desať gitár. Exkluzívne nástroje sú nielen podpísané, ale majú aj vlastné výrobné čísla 1/10 až 10/10. Povrch tvorí biely lak a sú osádzané zlatou mechanikou."

TASR, 15. júla 2014 16:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Branislav Račko


Známa česká rocková skupina Kabát vyhlásila exkluzívnu súťaž, ktorá súvisí s veľkým koncertom kapely 13. septembra v Prahe Na Vypichu. Uskutoční sa pri príležitosti 25. výročia, odkedy hraje Kabát stále v rovnakej zostave. Hosťom koncertu bude dánska rocková skupina D.A.D.

Gitarista kapely Kabát Ota Váňa si pripravil v spolupráci s českým výrobcom elektrických gitár NBE Corporation v Hořoviciach špeciálnu limitovanú edíciu desiatich kusov gitár Jolana Tornado – model Kabát Vypich 2014. Ich majiteľmi sa stanú návštevníci jediného vystúpenia kapely, ktoré dostalo názov "Po čertoch veľký koncert II."

Vyhrať môže ktokoľvek


Exkluzívne nástroje sú nielen podpísané, ale majú aj vlastné výrobné čísla 1/10 až 10/10. Povrch tvorí biely lak a sú osádzané zlatou mechanikou. Ktokoľvek z fanúšikov Kabátu, ktorí vlastnia vstupenku na Vypich, môže túto gitaru vyhrať, ak sa zapojí do súťaže. Jej pravidlá sú na oficiálnych webových stránkach skupiny kabat.cz aj na ich oficiálnom profile na FB.

Autor najúžasnejšej, najbláznivejšej fotografie, ktorú môže poslať na adresu soutez-jolana@kabat.cz, dostane gitaru priamo na Vypichu 13. septembra dopoludnia a ešte sa bude môcť pozrieť na poslednú zvukovú skúšku aj do zázemia koncertu.

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Budú futbalové songy hitmi tohto leta?
Doktor House príde na Slovensko, vedeli ste, že sa venuje hudbe?
IMT Smile má nový singel, vznikol v ďalekej Kalifornii
Skupina Zóna A má po desaťročí nový hraný klip
Letný hit od Peter Bič Project má nový klip

Komentáre