Hudba a film

Šesť Spider-Manov v jednom filme?

"Skvelý animovaný Spider-Man prichádza s ďalším trailerom."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 26. októbra 2018 6:34
SPIDER-MAN: PARALELNÉ SVETY Foto: Itafilm
Spider-Prasa? Spider-Man ako vystrihnutý z čiernobielej detektívky? Spider-Man, ktorým je malé dievča z japonského anime? Títo a mnohí ďalší sa stretnú na filmovom plátne! Pozrite si nový, dychberúci trailer celovečerného animáku Spider-Man: Paralelné svety, ktorý dokonale prenáša pocit z čítania farebných komiksov na filmové plátno.



Je Peter Parker jediným Spider-Manom? Ani zďaleka! Fanúšikom komiksov je dobre známa séria Paralelné svety, v ktorej sa v stretlo niekoľko Spider-Manov naraz. Každý svet má toho svojho Spider-Mana, no vďaka nebezpečnému experimentu sa všetci ocitnú v jednom. Ak sa však chcú ešte niekedy vrátiť domov, musia sa spojiť… čo bude ešte ťažšie, ako by sa mohlo zdať!

Filmári pri tvorbe filmu Spider-Man: Paralelné svety prišli s jedinečnou technológiou animácie. Tá kombinuje fotorealizmus so zábermi akoby vystrihnutými z komiksov. Šialene však nebude film len vyzerať. Poriadnou jazdou bude aj jeho dej, v ktorom sa stretne niekoľko Spider-Manov naraz. Okrem Petera Parkera sa vo filme predstaví napríklad Spider-Prasa, čiernobiely detektív Spider-Man Noir či Peni Parker, ktorá je ako vystrhnutá z japonského anime. Na ich čele bude tínedžer Miles Morales, ktorý sa snaží pochopiť silu svojich nových schopností.
Foto: Itafilm

Autorom scenára pripravovaného filmu je Phil Lord, ktorý stojí za filmami (21 Jump Street, LEGO príbeh). Réžiu má na starosti dvojica Bob Persischetti (Malý Princ, Shrek 2) a Peter Ramsey (Legendárna partia).

Animák Spider-Man: Paralelné svety sa v našich kinách objaví 13. decembra 2018. Na vaše plátna ho prinesie spoločnosť Itafilm.

RÉŽIA: Bob Persichetti, Peter Ramsey
SCENÁR: Brian Michael Bendis (postavy), Stan Lee (postavy), Phil Lord, Christopher Miller, Rodney Rothman, Alex Hirsch
PRODUKCIA: Christina Steinberg
HRAJÚ: Liev Schreiber, Mahershala Ali, Shameik Moore, Brian Tyree Henry
PRÍSTUPNOSŤ: mládeži prístupný

Komentáre