Hudba a film

S láskou ráta aj v neistých časoch. Bryan Adams vydal novú skladbu

"Nová pesnička sa volá Please Stay a pochádza z výberového albumu. "

TASR, 22. októbra 2017 9:00
Bryan Adams prichádza s novinkou Please Stay. Foto: TASR/AP
Ikonický pesničkár Bryan Adams vydáva nový singel Please Stay, ktorý pochádza z pripravovaného best of albumu Ultimate. Album sumarizuje jeho hviezdnu kariéru, trvajúcu už niekoľko dekád. Okrem devätnástich večných hitov, v tónoch dnes už klasického pohodového rocku a nezameniteľných poprockových balád, sa na kompilácii objavia aj dve nové skladby. Jednou z nich je práve Please Stay.

„Ako skladateľ, muzikant a spevák neustále tvorím niečo nové. Takže napriek tomu, že vydávam 'ultimátnu kolekciu', neprestávam sa pozerať dopredu. Na albume sú preto aj dve nové piesne, ktoré som napísal tento rok a nesú v sebe správu, že s láskou sa ráta aj v neistých časoch,” komentuje nové songy Adams.

Kanaďan Bryan Adams patrí medzi najvýraznejších spevákov a skladateľov populárnej hudby 80. a 90. rokov. Neformálne oblečený sympaťák v džínsoch a bielom tričku, s elektrickou gitarou v ruke, prezentujúci svoje poprockové balady, si získal srdcia fanúšikov na celom svete. Bol tiež ocenený Radom Kanady a Radom Britskej Kolumbie za svoj prínos v oblasti populárnej hudby a za dobročinné akcie. Od roku 1998 má svoju hviezdu na Kanadskom chodníku slávy a v roku 2006 bol uvedený do hudobnej siene slávy.

Informáciu pre TASR poskytla PR manažérka Dominika Dirgasová.

ODPORÚČAME TIEŽ:
Peter Nagy začal cestu za fanúšikmi na Pianko Tour
KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Barabášove Vábenie výšok je v kinách
Nový album Márie Čírovej stelesňuje jej zlom v umení i osobnom živote
Highlighty týždňa: Najkrajšiu tortu Slovenska venovali Š. Nosáľovi

Komentáre