Hudba a film

Robo Opatovský sa opäť vydá na Unplugged Tour, nahral k nemu album

"Robov singel Keď muž miluje ženu je mimoriadne úspešný a verí, že podobný úspech bude mať aj novinka Bezhlavo ti verím."

TASR, 2. marca 2018 9:00
Spevák Robo Opatovský. Foto: TASR/Michal Svítok
Spevák Robo Opatovský sa chystá na stretnutie s fanúšikmi. Pripravuje Unplugged Tour, ktoré má štrnásť vystúpení, to prvé už 8. marca vo Vysokých Tatrách. Ďalšími zastávkami na turné bude Nové Mesto nad Váhom (9.3.), Skalica (10.3.), Bratislava (15.3.), Nitra (16.3.), Trnava (17.3.), Banská Štiavnica (24.3.), Piešťany (6.4.), Bojnice (7.4.), Topoľčany (14.4.), Košice (26.4.), Michalovce (27.4.), Lučenec (4.5.) a Kúty (5.5.).

Obľúbený singel v novej verzii


Robov singel Keď muž miluje ženu je mimoriadne úspešný a verí, že podobný úspech bude mať aj novinka Bezhlavo ti verím, no najviac sa teší, ako obe zaspieva v špeciálnych akustických úpravách na svojom akustickom turné.

„Minuloročné Unplugged Tour bolo veľmi úspešné, plné kluby, úžasná atmosféra a práve preto sme sa rozhodli zopakovať si to. Určite zahráme nový singel Keď muž miluje ženu, ktorý má taký úspech, že nás to až zaskočilo. Rozohral sa v rádiách a lyric video piesne sa na youtube blíži k pol miliónu pozretí. Práve na základe tohto úspechu sme spolu s Oľgou Záblackou k piesni nakrútili aj emotívny príbehový videoklip, ktorý má takisto veľký úspech. V súčasnosti začíname promovať novú skladbu Bezhlavo ti verím s textom od vynikajúceho textára Vlada Krausza. Obe zaspievam aj na turné,“ uviedol pre médiá Opatovský.



Špičková zostava


Návštevníci sa však samozrejme môžu tešiť aj na najväčšie hity v akustických verziách. Nebudú chýbať piesne Prší, Neverná, Hovorila po španielsky či Natália. Robo si na turné prizval špičkových hudobníkov a prichystal aj prekvapenie.

„Na akustickú gitaru zahrá Andrej Urminský, Štefan Bugala kraľuje vibrafónu a perkusiám a na trúbku a akordeón nás bude sprevádzať Ondrej Juráši. Na niektorých koncertoch máme aj zaujímavého hosťa – moderátora Petra „Pinďa“ Lengyela, ktorý pripravuje vtipnú „stand up comedy show“. Sám som na ňu zvedavý, bude to prekvapenie aj pre mňa,“ dodáva spevák.



Aj na albume


Unplugged verzie Robových piesní sa fanúšikom tak zapáčili, že sa rozhodol potešiť ich aj špeciálnym albumom. „Pre veľký úspech vlaňajšieho turné som sa s kapelou rozhodol nahrať nové skladby a aj moje najznámejšie hity v akustických verziách na CD. Na pár dní sme sa zavreli do štúdia a nahrali sme album Robo Opatovský Unplugged. Na turné bude k dispozícii aj s našimi podpismi,“ dodal na záver Opatovský.

Vstupenky na koncerty sa dajú zakúpiť v sieti Ticketportal a TooToot. TASR informovala Eva Sládková z agentúry Propaganda House.

Komentáre