Hudba a film

Robo Opatovský predstavuje nový singel a klip Bezhlavo ti verím

" K novej piesni už stihol spevák nakrútiť aj videoklip. Opäť na ňom spolupracoval s osvedčeným kameramanom Samom Hindym. Nakrúcali v Budapešti a Bratislave. "

TASR, 10. marca 2018 8:00
Spevák Robo Opatovský. Foto: TASR/Michal Svítok
Bezhlavo ti verím je názov nového singla, ktorý na hudobnej scéne prezentuje spevák Robo Opatovský. Hudba je z jeho autorského pera, text napísal Vlado Krausz.

"Je to jeden z mojich obľúbených songov, ktorý má pre mňa dobrú energiu, náboj a vtip. Na unplugged album som napísal niekoľko nových skladieb. Bezhlavo ti verím je druhý singel po skladbe Keď muž miluje ženu. Spolupracoval som na ňom s vynikajúcimi muzikantmi. Produkoval ho gitarista Andrej Urminský, vibrafon a perkusie nahral Štefan Bugala, na trúbke hrá Ondrej Juraši. Je to vlastne celá kapela, s ktorou idem na jarné turné Robo Opatovský Unplugged. Pieseň sme nahrali v pražskom štúdiu naraz, bez strihu. Práve preto má energiu a ťah. V podstate tak ako sme ju nahrali, ju hráme aj naživo," uviedol pre médiá Opatovský.



K novej piesni už stihol spevák nakrútiť aj videoklip. Opäť na ňom spolupracoval s osvedčeným kameramanom Samom Hindym. Nakrúcali v Budapešti a Bratislave. "V klipe je všetko, o čom spievam v pesničke, teda láska, zamilovanie, sklamanie, nevera... Ja v ňom hrám muža, ktorý toto všetko prežíva. Tancoval som v metre plnom cestujúcich, robil som veci, ktoré robia zamilovaní ľudia, teda také malé bláznovstvá. Verím, že klip osloví a že zaujme jeho príbeh, v ktorom prežívam románik s krásnou a záhadnou ženou. Hrá v ňom aj Mako Hindy, ktorý hviezdil v niekoľkých hollywoodskych filmoch ako Smrtonosná pasca či Let Fénixa. Klip vyvrcholí možno trochu nečakane, ale láska nám prináša aj nevypočítateľné zážitky," dodáva Opatovský.

Piesne z nového albumu zahrá Robo Opatovský aj na aktuálnom turné, ktoré sa začalo už 8. marca vo Vysokých Tatrách. Ďalšími zastávkami na turné sú Nové Mesto nad Váhom (9.3.), Skalica (10.3.), Bratislava (15.3.), Nitra (16.3.), Trnava (17.3.), Banská Štiavnica (24.3.), Piešťany (6.4.), Bojnice (7.4.), Topoľčany (14.4.), Košice (26.4.), Michalovce (27.4.), Lučenec (4.5.) a Kúty (5.5.).
TASR informovala Eva Sládková, PR manažérka agentúry Propaganda House.

Komentáre