Hudba a film

Richard Müller a Adela Banášová idú na spoločné Ona a On Tour

"S jedinečným turné navštívia desať slovenských miest od východného Slovenska až po Bratislavu."

TASR, 9. júna 2017 10:00
Moderátorka Adela Banášová je aj krstnou mamou Müllerovho posledného albumu 55. Foto: TASR/Michal Svítok
Richard Müller a Adela Banášová chystajú spoločné turné, ktorému dali názov Ona a On Tour. Fanúšikovia týchto dvoch osobností si užijú nielen príjemnú hudbu, ale aj vtipné dialógy. Adela bude Richarda, ktorý je jej obdivovateľom, spovedať. A legendárny spevák sľubuje, že bude divákom bližšie ako kedykoľvek doteraz. Fanúšikovia tak môžu očakávať nielen nové informácie o hudobnej ikone, ale najmä bezprostredné komentáre a vtipné dialógy. Dominantou však aj tentoraz bude hudba.

„Každý rok sa snažím pre fanúšikov vymyslieť niečo nové, niečo netradičné. Pridať do repertoáru nové piesne, prípadne iné aranžmány. Neviem, či všetci vedia, ale aj Adela je mojou múzou. Je nevyspytateľná, a to myslím v tom najlepšom zmysle slova a teším sa, čo na mňa vybalí. Budeme sa rozprávať o všetkom možnom. O živote, hudbe, zážitkoch. Cieľom tohto turné je, aby ľudia odchádzali z koncertu nielen hudobne, ale aj o poznanie bohatší,“ uviedol pre médiá Müller.



Dramaturgiu koncertov dolaďujú obaja protagonisti turné v týchto dňoch. „Je to pre mňa nová výzva, na ktorú sa teším, pretože mám Richarda ako osobu aj ako hudobníka veľmi rada. Keby to bol človek, ktorého hudbu nepočúvam, asi by som to nezobrala. Zároveň neviem, čo mám od toho čakať, pretože v našom spoločnom záujme je, aby každý večer bol unikátny a aby sa rozhovory neopakovali. Chceme, aby v každom meste vyšlo niečo originálne, exkluzívne. A musíme nájsť tú správnu mieru, aby to bol stále viac koncert ako nejaké „kvákanie“. Takže pracujeme na tom, aby sme našli ten najlepší kľúč,“ dodáva Banášová.

„Koncert bude zložený z dvoch častí. Zaznejú nové pesničky z albumu 55, ktorým dáme úžasný dizajn, ale aj najväčšie hity, ktoré opäť dostanú nový šat. Spoločný spev s Adelou zatiaľ principiálne nie je v pláne, ale ja viem, že Adela výborne spieva, tak uvidíme,“ spresnil spevák.

Richard Müller prekvapil fanúšikov riginálnym Foto: TASR/Andrej Galica


Richard Müller a Adela Banášová navštívia s jedinečným turné desať slovenských miest od východného Slovenska až po Bratislavu. Začínajú 2. októbra v Prešove, ďalšími mestami budú Košice (3.10.), Humenné (4.10.), Lučenec (9.10.), Banská Bystrica (10.10.), Nitra (11.10.), Bratislava (17.10.), Trenčín (19.10.), Trnava (24.10.) a Žilina (25.10.).

Vstupenky sú k dispozícii v sieti Predpredaj.sk a v miestnych pokladniach. TASR informovala Nora Krchňáková, PR manažérka agentúry Propaganda House.

ODPORÚČAME TIEŽ:
Mať srdce: Speváčka Kristína predstavila nový song aj album
Highlighty týždňa: Album Beatles ovládol rebríček aj po 50 rokoch
VIDEO: T. NVOTOVÁ: Film Špina je pokusom prelomiť mlčanie
Pustite si priamy prenos z lesa: V Čechách spustili unikátne rádio

Komentáre