Hudba a film

Prvý singel Carmel Buckingham je na svete. Odsúdený na úspech?

"Mladšia sestra populárnej Celeste Buckingham Carmel založila vlastnú kapelu a predstavuje svoj prvý singel! Zatieni svoju staršiu sestru? "

Veronika Rosputinská, 19. marca 2014 10:30
Skupina speváčky Carmel Buckingham Foto: Zachary Gray/SLAVICA, s.r.o.


Carmel Buckingham, mladšia sestra úspešnej Celeste, práve dnes svetu predstavuje svoj prvý singel s názvom Emergency. Krásna speváčka sa po vzore sestry tiež vrhla na spevácku dráhu a v USA si založila vlastnú kapelu - The House United. Okrem singlu speváčka pripravuje aj debutový album.

15-ročná Carmel nie vo svete šoubiznisu úplnou novinkou, má už za sebou debut v podobe skladby New Orleans a rytmický duet Gone naspievala aj so svojou sestrou Celeste. Teraz sa snaží preraziť so svojou kapelou, v ktorej má na starosti spev a keyboard. Okrem nej sú v kapele aj gitarista Brandon Adams, basu ovláda Joe Gregory a na bicie hrá Austin Arnold.

Na rozdiel od Celeste, Carmel má blízko k rockovej hudbe a jej kapelu možno označiť nálepkou „punk pop alternative“. Inšpiráciou sú pre mladú kapelu zoskupenia ako The Main, All Time Low, Blink 182, Paramore či Rush. Carmel je dokonca aj autorkou väčšiny textov.

TOTO JE JEJ PRVÝ SINGEL





Informácie poskytla Adriána Čahojová.




Komentáre