Hudba a film

Prvá zverejnená skladba z filmu Zrodila sa hviezda

"Do kín prichádza hudobno – romantická dráma Zrodila sa hviezda a už teraz sa o filme hovorí ako o veľkom nominantovi na zisk viacerých zlatých Oscarov. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 28. septembra 2018 15:18
Zrodila sa hviezda Foto: Continental Film
A niet sa čomu čudovať, hviezdne herecké obsadenie a silný soundtrack plný originálnych piesní si môžeme vychutnať v kinách už budúci štvrtok 4.10. aj u nás.

Film doteraz stihol obehnúť viaceré filmové festivaly a odvšadiaľ sa ozývajú pochvalné kritiky. Bradley Cooper, ktorý v ňom nielenže stvárnil hlavnú postavu, si film aj sám zrežíroval, podieľal na scenári a dokonca si aj sám odspieval všetky pesničky. Veľkou oporou mu bola jeho herecká partnerka Lady Gaga, vlastným menom Stefani Germanotta. Hoci už má za sebou menšie herecké skúsenosti, po prvýkrát pôjde o hlavnú postavu. Zahrá si začínajúcu speváčku Ally, ktorá už vzdáva svoj veľký sen o speváckej kariére až kým nestretne Jacksona Mainea (Bradley Cooper), ostrieľaného muzikanta.

Mali sme k dispozícii hudobné štúdio, obklopili sme sa tými najlepšími skladateľmi a vytvorili sme množstvo piesní,” hovorí Gaga. „Dokonca sme ich písali aj počas natáčania. Skladbu “I don´t Know What Love is” som začala písať po tom, ako sme dotočili jednu zo scén v bare, pretože som bola pod vplyvom silných emócií,” dodáva.

Bradley kvôli filmu navštevoval hodiny klavíru, gitary či spevu. „Spievanie nie je jednoduché,” priznáva Cooper, „a predovšetkým spievať pred publikom. Už po jednom verši som strácal dych.”
Originálny soundtrack k filmu vyjde až po uvedení filmu v kinách. Zatiaľ nám ako ochutnávka musí postačiť pesnička “Shallow”, ktorá bola použitá v oficiálnom traileri.

Film Zrodila sa hviezda si vychutnáme na plátne už od 4.10. a do kín ho uvedie distribučná spoločnosť Continental film.

Komentáre