Hudba a film

Príjemná komédia CEZ PRSTY oslovila divákov a ovládla kiná

"Nová „drsne“ romantická komédia Petra Kolečka s hviezdnym hereckým obsadením oslovila divákov a má za sebou úspešný štart v kinách."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 6. septembra 2019 8:00
Príjemná komédia CEZ PRSTY oslovila divákov a ovládla kiná Foto: Bontonfilm
Stala sa najnavštevovanejším filmom! minulého víkendu a doteraz ju videlo viac ako 26 tisíc divákov. Prekonala tak úspešné komédie ako Bezva ženská na krku, Muži v nádeji alebo Ženy v pokušení.

Cez prsty je komédia o vzťahoch, mužoch, ženách, plážovom volejbale a tikajúcich biologických hodinách. Je charakteristická osobitým humorom, sviežimi dialógmi a geniálne zobrazuje stret mužského a ženského vnímania sveta.
Príjemná komédia CEZ PRSTY oslovila divákov a ovládla kiná Foto: Bontonfilm

Príbeh filmu sa odohráva na beach volejbalových ihriskách, ale nielen na nich. Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) sú „parťáčky“, ktoré obetujú plážovému volejbalu všetko. Teda, skoro všetko. Mladšej Pavle tak trochu začínajú tikať biologické hodiny a s priateľom Hynkom (Vojtěch Dyk) chce čo najskôr otehotnieť. To staršia Linda, ktorá je slobodná a bezdetná, nechápe. Obzvlášť, keď sa im podarilo kvalifikovať na majstrovstvá Európy ... Všetko, ale aj tak nakoniec zamotá svojský správca ihriska so zaujímavou minulosťou Jíra (Jiří Langmajer).
Príjemná komédia CEZ PRSTY oslovila divákov a ovládla kiná Foto: Bontonfilm

Cez prsty nie je vyslovene športový film. Rozpráva príbeh dvoch žien, ktoré sú síce profi plážové volejbalistky, ale aj dospelé ženy, ktoré by rady mali nejaký súkromný život. Chcel som natočiť romantickú komédiu o tom, že hoci človek robí chyby, dostane od života novú šancu,“ dodáva k svojej prvej snímke režisér a scenárista, Petr Kolečko.

V českej komédii o živote dávajúcom druhé šance, v ktorom nechýba láska, dôvera, priateľstvo a šport sa predstavia aj slovenskí herci: Marián Miezga, Kristína Greppelová, Radka Pavlovčinová, Ján Jackuliak a Milan Mikulčík.

Komentáre