Hudba a film

Pozrite si prvý trailer očakávaného filmu Vtedy v Hollywoode

"Leonardo DiCaprio, Brad Pitt a Margot Robbie v novinke Quentina Tarantina."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 21. marca 2019 7:45
Vtedy v Hollywoode Foto: Itafilm
Leonardo DiCaprio a Brad Pitt. Dve najväčšie herecké hviezdy posledných desaťročí sa ešte nikdy na filmovom plátne nestretli. Až doteraz. Už tento rok sa totiž bok po boku objavia v novinke Vtedy v Hollywoode snáď najznámejšieho režiséra súčasnosti, Quentina Tarantina. Kultový filmár v ňom predstaví originálny pohľad na Hollywood 60. rokov minulého storočia a okrem DiCapria a Pitta doň obsadil aj ďalšie megahviezdy ako Margot Robbie či Al Pacina. Pozrite si prvú ukážku z filmu Vtedy v Hollywoode, ktorý sa do našich kín dostane už toto leto.



V deviatom filme kultového režiséra Quentina Tarantina sa televízny herec Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) a jeho dlhoročný kaskadér Cliff Booth (Brad Pitt) rozhodnú presadiť pri filme na konci zlatej éry Hollywoodu v roku 1969 v Los Angeles.

Tarantino, dvojnásobný držiteľ Oscara, je zároveň aj autorom scenára k filmu. Vtedy v Hollywoode má byť podľa neho ľúbostným listom jeho milovanému Los Angeles, kde práve v 60. rokoch vyrastal. Spomínané herecké obsadenie dopĺňajú ďalšie známe tváre - Kurt Russell ( Strážcovia Galaxie 2), Dakota Fanning (Súmrak), Damian Lewis (Homeland) či Bruce Dern (Nebraska). Vo filme sa má objaviť aj viacero skutočných historických postáv ako Bruce Lee či Steve McQueen a postavy DiCapria a Pitta sa zapletú aj do neslávneho besnenia masového vraha Charlesa Mansona.

Tarantino sa už viackrát vyjadril, že plánuje natočiť dokopy 10 filmov. Vtedy v Hollywoode má byť teda pre autora kultových snímok ako Pulp Fiction, Kill Bill či Divoký Django, predposledným filmom. Preto si ho v lete určite nenechajte ujsť.

Novinku Quentina Tarantina - Vtedy v Hollywoode - si budete môcť v slovenských kinách vychutnať už 8. augusta 2019. Na vaše plátna ju prinesie spoločnosť Itafilm.

Komentáre