Hudba a film

Počas fázy 2 pridávame ďalšie mená na line up Balaton Soundu 2019

"POČAS FÁZY 2 PRIDÁVAME ĎALŠIE MENÁ NA LINE UP BALATON SOUNDU 2019! PRÍDU JESS GLYNNE, RUDIMENTAL LIVE, THE CHAINSMOKERS, TIESTO & G-EAZY"

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 22. januára 2019 14:47
Foto: Balaton Sound
Maďarský plážový festival bude ďalej hostiť mená ako J Balvin, Nicky Romero, Sofi Tukker, Jauz, Tchami X Malaa, a mnohých ďalších.

Ďalší prídavok k už hviezdnemu line upu, v ktorom kraľujú mená ako Armin van Buuren, Marshmello, Paul Kalkbrenner, alebo DJ Snake, odhalil Balaton Sound v rámci monštróznej fázy 2 tohto letného mega festivalu.

Počas ročníka 2019 sa tento event opätovne uskutoční na atraktívnom mieste pláže jazera Balaton, kde sa počas otváracej noci na hlavnom stagy predstaví holandská EDM legenda Tiesto, ktorého na tomto mieste budú počas tejto 5 dňovej plážovej párty nasledovať platinou ocenení The Chainsmokers. Balaton Sound sa uskutoční v dňoch medzi 3.- 7. júlom 2019 a vystúpia na ňom hviezdy ako rapová superstar G-Eazy, alebo Rudimental v live vystúpení, ktorí sa predstavia počas finálového večera v nedeľu večer.
Foto: Balaton Sound

Sestra maďarského Sziget festivalu tiež privíta nominanta na BRIT Award Jessa Glynneho, alebo kolumbijskú hviezdu J Balvina, ktorého spolupráca s Cardi B na hite “I Like it” dosiahla číslo 1. v rebríčku Billboardu. Na festivale sa tiež predstaví šéf vydavateľstva Protocol Nicky Romero, populárne americké duo Sofi Tukker a vedúca osobnosť Shark Squad, Jauz. Mnohých určite potešia aj elektrizujúce sety od Dubfira, Vinai, Martina Jensena a Deorro. Fázu 2 uzatvára francúzske duo Tchami X Malaa, ktorí pracovali na predstavení svojho “No Redemption” konceptu viac ako 18 mesiacov.

5-Dňová vstupenka na Balaton Sound poskytne jedinečnú možnosť zažiť kompletný festivalový program, zatiaľ čo 3 a 4 dňové vstupenky dajú fanúšikom možnosť užiť si na festivalovej pláže iba tie dni, ktoré si sami vyberú.

Denné vstupenky začínajú od €64.00, 3. dňové vstupenky od €165.00, 4. dňové vstupenky od €179.00 a 5.dňové vstupenky začínajú od €205.00.

Fáza dva(A-Z):

ARMIN VAN BUUREN
DEORRO
DJ SNAKE
DON DIABLO
DUBFIRE
FUTURE
G-EAZY
HERNAN CATTANEO
J BALVIN
JAUZ
JESS GLYNNE
KILLY
MARSHMELLO
MARTIN JENSEN
NERVO
NICKY ROMERO
PAUL KALKBRENNER
RUDIMENTAL live
SOFI TUKKER
SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
TCHAMI x MALAA
THE CHAINSMOKERS
TIESTO
TIMMY TRUMPET
VINAI
WILL SPARKS

Viac mien bude oznámených v nadchádzajúcich týždňoch!

Pre viac informácii a vstupenky: www.balatonsound.com/sk

Čo: Balaton Sound
Kde: Zamárdi, Jazero Balaton, Maďarsko
Kedy: 3.-7. júl 2019
Web: www.balatonsound.com/sk
Vstupenky: https://balatonsound.com/sk/tickets/category/entry-ticket

Aftermovie



Komentáre