Hudba a film

Pavol Habera a Team pripravujú po troch rokoch nové koncertné turné

"Ostatné turné Paľa Haberu a skupiny Team bolo absolútne vypredané, preto fanúšikovia s napätím očakávali ohlásenie ďalších koncertov. "

TASR, 22. decembra 2018 9:00
Na archívnej snímke Pavol Habera počas koncertu so skupinou Team. Foto: TASR/Andrej Galica
V máji budúceho roka absolvuje Pavol Habera a Team turné po Českej republike a Slovensku. V domovskej krajine absolvuje skupina šesť koncertov, pričom prvých päť v júni a júli, koncert v Bratislave je naplánovaný na november 2019.

Veľká scéna a poctivá muzika


Ostatné turné Paľa Haberu a skupiny Team bolo absolútne vypredané, preto fanúšikovia s napätím očakávali ohlásenie ďalších koncertov. Dočkali sa. Jedna z najpopulárnejších a najúspešnejších slovenských kapiel, Team s frontmanom Paľom Haberom, dáva prednosť menšiemu počtu koncertov, ktoré však zodpovedne pripravuje, a tak i tentoraz sa diváci dočkajú veľkej scény, poctivej a kvalitnej muziky. Niekoľkomesačná príprava turné napovedá, že bude patriť medzi hudobné udalosti roka 2019.

Patria k hudobným stáliciam


Team je už takmer štyri dekády na hudobnej scéne a za ten čas získal viacero hudobných ocenení a Zlatý Slávik je aj v rukách Paľa Haberu. Ten si na koncerty vždy pripravuje niečo špeciálne. Na ostatnom turné si všetkých odfotil na svoj profil na sociálnej sieti. „Sľubujem, že budem hrať tak, že z nás padnete na zadok, dobre sa zabavíte,“ povedal na začiatku koncertov v roku 2016 a do bodky svoj sľub splnil.



„Ešteže sa veci, ktoré prežijeme, dajú zaznamenať! A toto chcem zažiť ešte raz,“ píše na svojom konte Paľo Habera k záberom z ostatného turné. Kto teda v minulosti už zažil niektorý z ich koncertov, vie, že dostane presne to, čo očakáva od koncertu Paľa Haberu a skupiny Team. Bude to šou plná energie, skvelého zvuku, svetiel, no najmä nezabudnuteľných hitov.

Precestujú celé Slovensko


Slovenská časť turné štartuje 20. júna na Zimnom štadióne v Prievidzi, pokračuje 22. júna v amfiteátri v Nitre, 27. júna na Zimnom štadióne v Poprade, 29. júna v Amfiku v Martine a 4. júla v miestnom amfiteátri v Košiciach. Po troch mesiacoch skončí Habera & Team 2019 Tour koncertom na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave 9. novembra 2019. TASR informovala PR manažérka Andrea Čurná.

Komentáre