Hudba a film

Spojenie dvoch legiend pop music, Sting a Paul Simon idú na turné

"Dve osobnosti, dva žánre, jedno pódium. Velikáni hudby vystúpia spolu v niekoľkých mestách Európy, vrátane Prahy a Viedne."

, 11. septembra 2014 13:00
Sting a Paul Simon Foto: Sting - Paul Simon


Nezabudnuteľné hlasy a nestarnúce hity v podaní fenomenálnych hudobníkov odznejú na európskej časti turné Paul Simon & Sting On Stage Together.

Všetci hudobní nadšenci sa môžu tešiť na jeden z top koncertov budúceho roka. Američan Paul Simon a Brit Sting sa spolu predstavia v Prahe, Krakove aj vo Viedni.

Počas koncertu by mali predviesť viac ako 30 skladieb. "Dlhoroční priatelia Paul Simon a Sting predstavili koncept turné On Stage Together po prvý raz v roku 2013, keď vystupovali pre nadáciu Robin Hood Foundation. Ako sa ukázalo na ich tohtoročnom severoamerickom turné, na koncertoch sa predstavia dvaja ikonickí speváci a textári, ktorí so sprievodnými kapelami predstavia svoje najznámejšie skladby a to spoločne aj každý sám," uviedol Petr Novák.

V pražskej O2 aréne muzikanti vystúpia 14. marca. Vstupenky budú podľa Petra Nováka z usporiadateľskej agentúry Live Nation predávať od 1990 do 4990 Kč (v prepočte približne od 72 do 180 eur).

Dvojica sa okrem Prahy ukáže 12. marca v Krakove a 1. apríla vo Viedni. Vstupenky na oba koncerty by sa mali dostať do predaja v piatok 19. septembra.


ĎALŠIE ČLÁNKY:


VIDEO: Mladík predvádza bravúrny rap do hudby od Mozarta
Gitarový mág z Venezuely zavíta na Slovensko
Miley Cyrus prekvapuje, vrhla sa na pomoc mladým bezdomovcom
MTV Video Music Awards sú rozdané, toto sú tie najlepšie videoklipy
Desať najpopulárnejších hudobných videí na YouTube

Komentáre