Hudba a film

Pat a Mat sa vracajú do kín so svojimi zimnými dobrodružstvami

"Zimu v týchto dňoch už vyslovene cítiť vo vzduchu a obľúbení domáci majstri Pat a Mat sa ňou nenechajú zaskočiť. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 23. novembra 2018 14:18
Pat a Mat sa vracajú do kín so svojimi zimnými dobrodružstvami Foto: Continental Film
V najnovšom filme, ktorého ústrednými postavami sú nevyspytateľní hrdinovia série A je to!, sa zimným dobrodružstvom stane aj obyčajné odpratávanie snehu. Snímka Pat a Mat: Zimné dobrodružstvá dnes vstupuje do slovenskej kino distribúcie.
Pat & Mat znovu v akcii Foto: Continental film

Ako si Pat a Mat poradia s vianočnou výzdobou svojich nových domov? Aké darčeky si pod stromček nadelia? A budú mať vôbec tradičný stromček, alebo si zmajstrujú svoj vlastný? Okrem sviatkov si budú musieť poradiť aj so snehovou kalamitou, ktorá im pokryje záhradu, pričom sa pokúsia vymyslieť celkom nový prístroj, ktorý im môže pomôcť. Môže, ale nemusí… V prípade tejto dvojice si divák či diváčka nemôžu byť istí takmer ničím. Výzvou sa ukáže byť aj saunovanie, najmä ak si saunu treba najskôr postaviť. Silvestrovský ohňostroj môže byť potom len pomyselnou čerešničkou na torte.
Záber z filmu Pat & Mat: Zimné dobrodružstvá. Foto: TASR

Český animovaný film Pat a Mat: Zimné dobrodružstvá v réžii Mareka Beneša prináša do kín distribučná spoločnosť Continental film. A hoci sa môže zdať, že pre hlavných hrdinov nie sú žiadne komplikácie prekážkou, po návrate z kina domov ich radšej neskúšajte!


Komentáre