Hudba a film

Nový trailer filmu Shazam! sľubuje v kinách množstvo zábavy

"V každom z nás sa môže skrývať superhrdina. K jeho odhaleniu niekedy stačí len trocha mágie, ako napríklad v prípade Billyho Batsona."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 15. marca 2019 18:00
Shazam! Foto: Continental Film
Príbeh mimoriadne netradičného hrdinu ponúkne film Shazam! V našich kinách od 4. apríla 2019.
Shazam! Foto: Continental Film

Billy je dieťa vychované ulicou. Presun do novej pestúnskej rodiny však nie je jedinou zmenou, ktorá ho má v jeho 14 rokoch postretnúť. Vybral si ho mocný kúzelník, aby bojoval proti bezpráviu a nespravodlivosti, stačí pritom vysloviť jeho meno – SHAZAM! Vo chvíli sa z pubertiaka stane dospelý superhrdina s božským telom a schopnosťami, ktoré treba objaviť. Dokáže lietať? Má röntgenové oči? Môže rukami vrhať blesky či vynechať test v škole? Billy sa rozhodne otestovať všetky svoje superschopnosti. No osvojiť si ich bude musieť veľmi rýchlo, aby dokázal bojovať proti smrteľným silám zla, ovládaných Dr. Thaddeusom Sivanom.
Shazam! Foto: Continental Film

V úlohe Billyho sa v snímke predstaví Asher Angel, ktorého čaká na plátnach slovenských kín premiéra. Ako jeho alter ego Shazama uvidia diváci a diváčky Zacharyho Leviho, známeho napríklad z filmov o Thorovi. Jack Dylan Grazer, ktorý zosobní Freddyho, Billyho nového súrodenca z pestúnskej rodiny, je filmovým fanúšikom známy z filmu To, ktorého druhá časť príde do kín rovnako tento rok. V úlohe ústredného zloducha sa predstaví obľúbený herec rôznorodých úloh Mark Strong, známy napríklad z filmov Kingsman.
Shazam! Foto: Continental Film

Snímku Shazam!, ktorá adaptuje obľúbený komiks vydavateľstva DC Comics, prináša do slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film.


Komentáre