Hudba a film

Nový film Quentina Tarantina si podmanil Cannes

"Pozrite si nový trailer s Bradom Pittom, Leonardom DiCapriom či Al Pacinom."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 23. mája 2019 8:10
Vtedy v Hollywoode Foto: Itafilm
Deviaty film kultového režiséra s hviezdnym obsadením bude jedným z najväčších hitov tohto leta
Vtedy v Hollywoode Foto: Itafilm

Tarantino sa narodil, aby natočil tento film,” napísal v emotívnej reakcii po premiére očakávaného filmu Vtedy v Hollywoode americký kritik Joe Utichi. A nebol jediný. Kritici sú po exkluzívnom uvedení novinky Quentina Tarantina celí bez seba a nešetria naň chválou. A hoci ostatní diváci si na film budú musieť počkať až do leta, producenti pred svetovou premiérou predstavili nový trailer k filmu, v ktorom sa po prvýkrát na striebornom plátne stretnú dve z najväčších hviezd súčasnosti, Leonardo DiCaprio a Brad Pitt, ktorým budú sekundovať magická Margot Robbie a legendárny Al Pacino. Pozrite si ukážku, v ktorej Tarantino odhaľuje svojsky brilantný pohľad na svet Hollywoodu v 60. rokoch.


V deviatom filme kultového režiséra Quentina Tarantina sa televízny herec Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) a jeho dlhoročný kaskadér Cliff Booth (Brad Pitt) rozhodnú presadiť pri filme na konci zlatej éry Hollywoodu v roku 1969 v Los Angeles.

Quentin Tarantino, dvojnásobný držiteľ Oscara a autor kultových filmov ako Pulp Fiction, Nehanební bastardi či Divoký Django, je známy svojim jedinečným filmáskym pohľadom a originálnymi príbehmi, v ktorých štýlovo prepája napätie, akciu, drsný humor a mnohé odkazy na najväčšie kinohity minulého storočia. V novinke sa má popri hlavnej dvojici objaviť aj viacero skutočných historických postáv ako Bruce Lee či Steve McQueen a postavy DiCapria a Pitta sa zapletú aj do neslávneho besnenia masového vraha Charlesa Mansona.

Spo
Vtedy v Hollywoode Foto: Itafilm
mínané herecké obsadenie dopĺňajú ďalšie známe tváre - Kurt Russell ( Strážcovia Galaxie 2), Dakota Fanning (Súmrak), Damian Lewis (Homeland) či Bruce Dern (Nebraska).

Novinku Quentina Tarantina - Vtedy v Hollywoode - si budete môcť v slovenských kinách vychutnať už 8. augusta 2019. Na vaše plátna ju prinesie spoločnosť Itafilm.

Komentáre