Hudba a film

Ruže, chipsy, vaňa: Nicki Minaj v Bratislave splnia aj tieto želania

" Napriek tomu, že v rámci jej tímu príde aj jej osobný kuchár, ktorý pre ňu bude vyvárať dobroty, chce mať po ruke menu z fast foodov v Bratislave, aby si v prípade potreby mohla vybrať."

TASR, 19. februára 2019 9:00
Americká raperka Nicki Minaj počas vystúpenia. Foto: TASR/AP
Bratislavský koncert Nicki Minaj bude jedným z hudobných vrcholov roku 2019. Kráľovná rapu vystúpi na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v piatok 22. februára. Spolu s ňou vystúpi aj Juice WRLD a domáci zástupca Majk Spirit.

Potrpí si na bezpečnosť

Veľké kytice bielych a ružových ruží, vonné sviečky, veľa sladkostí, ale aj chipsy a bezkofeínovú colu chce mať k dispozícii rapová kráľovná. Spolu s ňou do Bratislavy príde 110-členný sprievod v desiatich luxusných autobusoch. Techniku privezie 18 veľkých kamiónov. O celý koncert sa bude starať ďalších takmer 200 ľudí. Nicki Minaj si potrpí aj na svoju ochranu, strážiť ju a jej štáb bude takmer stovka pracovníkov bezpečnostnej služby.

Šatňa kráľovnej

Šatňa samotnej speváčky bude vyzerať ako pre naozajstnú kráľovnú. Musí to byť veľká miestnosť pripravená a zariadená ako izba v päťhviezdičkovom hoteli. Požaduje v nej veľké zrkadlo, ale aj vaňu, množstvo čerstvých kvetov a vonných sviečok. Na relax chce mať k dispozícii kožený gauč a luxusné kreslá. Pripravená musí byť veľká chladnička s bezkofeínovou colou, veľa ovocia, slané chipsy, gumené medvedíky, lízatká a rôzne vitamíny.



Napriek tomu, že v rámci jej tímu príde aj jej osobný kuchár, ktorý pre ňu bude vyvárať dobroty, chce mať po ruke menu z fast foodov v Bratislave, aby si v prípade potreby mohla vybrať.

TASR o tom informovali zástupcovia spoločnosti XL, ktorá koncert Nicki Minaj v Bratislave organizuje.

Komentáre