Hudba a film

Najlepšia komiksovka roka? Spider-Man: Paralelné svety

"Do našich kín prichádza animák pre všetky generácie, ktorý si zamilujete."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 13. decembra 2018 16:48
Najlepšia komiksovka roka? Spider-Man: Paralelné svety prichádza do kín Foto: Itafilm
Do slovenských kín prichádza dnes film Spider-Man: Paralelné svety. Komiksovka, za ktorou stoja talentovaní tvorcovia filmov LEGO príbeh či Oblačno, miestami fašírky, predstaví filmovým divákom celý zástup pavúčích (nielen) mužov. A podľa ohlasov domácich či zahraničných kritikov ide o jeden z najlepších filmov roka. Okrem čerstvej nominácie na Zlatý glóbus má momentálne na portáli Rotten Tomatoes neskutočných 98% a na československej stránke csfd.cz hodnotenie 90%. Nového Spideyho jednoducho nemôžete vynechať.



Kritici aj diváci oceňujú tempo, humor aj animáciu novinky, ktorej sa dokonale podarilo priniesť známy príbeh Spider-Mana súčasnej generácii. „Nový Spidey je nonstop zábava, od začiatku až do konca,” píše uznávaný kritik Ty Burr z denníka The Seattle Times. „Nové, zábavné a často šialené,” myslí si zas John Nugent z prestížneho magazínu Empire. Z filmu sú unesení aj slovenskí kritici. Martin Kalinčák z lifestylového portálu Noizz.sk dal filmu bezchybné hodnotenie 10/10: „Spider-Man: Paralelné svety sú dokonalosťou, aká sa na plátne nevidí často.Michal Korec z portálu kinema.sk zas oceňuje, že film je naozaj pre každého: „Má čo povedať deťom, dospelým aj popcornožrútom.” Korec tiež vyzdvihol aj svižný slovenský dabing, ktorý mal na starosti režisér Jakub Króner a jeho partia, s ktorou tvoril známy seriál Lokal TV. Tak čo, prídete sa pozrieť na nového Spider-Mana do kina?
Najlepšia komiksovka roka? Spider-Man: Paralelné svety prichádza do kín Foto: Itafilm

Film Spider-Man: Paralelné svety môžete vidieť so slovenským dabingom či v pôvodnom znení s titulkami vo svojom kine už od dnes. Na vaše plátna ho prinesie spoločnosť Itafilm.

RÉŽIA: Bob Persichetti, Peter Ramsey
SCENÁR: Brian Michael Bendis (postavy), Stan Lee (postavy), Phil Lord, Christopher Miller, Rodney Rothman, Alex Hirsch
PRODUKCIA: Phil Lord, Christopher Miller, Amy Pascal, Avi Arad, Christina Steinberg,
HUDBA: Daniel Pemberton
HRAJÚ: Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Liev Schreiber, Mahershala Ali, Brian Tyree Henry
PRÍSTUPNOSŤ: mládeži prístupný

Komentáre