Hudba a film

Najlepší ženský film 21. storočia s oscarovou Julianne Moore

"Vzťahy sú zložité v každom veku, no ak neprestanete žiť naplno, nič vás nepoloží."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 22. februára 2019 7:00
Najlepší ženský film 21. storočia s oscarovou Julianne Moore: Pozrite si trailer filmu Zamilovaná Gloria Foto: Itafilm
Má päťdesiat a to najlepšie vraj už za sebou. Znamená to, že má prestať žiť? Ani zďaleka! Do našich kín čoskoro príde silný ženský príbeh Zamilovaná Gloria s dokonalou Julianne Moore, ktorá je stále odhodlaná žiť a milovať naplno. Pozrite si trailer filmu, ktorý kritici označujú za najlepší ženský film 21. storočia. Bude z toho ďalší Oscar pre túto populárnu herečku?



Gloria je rozvedená päťdesiatnička s už dospelými deťmi a nudným kancelárskym životom. Po večeroch sa však rada odviaže v klube na tanečnom parkete, kde raz stretáva Arnolda. Gloria sa doňho nečakane zamiluje a po rokoch opäť zažíva radosti i strasti nového ľúbostného vzťahu, ktorý ju ovplyvní viac, než je ochotná si priznať.

Zamilovaná Gloria s hviezdnou Julianne Moore je remakeom úspešnej čilskej drámy Gloria z roku 2013. Režisérom filmu je autor pôvodnej snímky, Sebastián Lelio. Ten sa o nakrúcaní rovnakého príbehu druhýkrát vyjadril takto: „Julianne je jednou z najlepších herečiek na svete a to, že sa zhostí postavy Glorie, je pre mňa veľkou poctou. Nový film je ako jazz, má dušu pôvodného príbehu, ale je svieži a živší.” Aj zvyšok obsadenia filmu tvoria známe hollywoodske tváre. Ako Gloriin nápadník Arnold sa predstaví John Turturro (Big Lebowski, Transformers), jej syna si zahrá Michael Cera známy z filmov Juno či Scott Pilgrim proti celému svetu.

Romantický film Zamilovaná Gloria si budete môcť v slovenských kinách vychutnať od 18. apríla. Na vaše plátna ju prinesie spoločnosť Itafilm.

Komentáre