Hudba a film

MUŽI V ČIERNOM: GLOBÁLNA HROZBA

"Muži v čiernom odnepamäti chránia našu Zem pred vesmírnou háveďou. V novom dobrodružstve však stoja proti hrozbe, s akou sa ešte nestretli: zradcovi v ich vlastných radoch."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 7. júna 2019 14:00
MUŽI V ČIERNOM: GLOBÁLNA HROZBA (MEN IN BLACK INTERNATIONAL) Foto: Itafilm
Kultová akčná sci-fi komédia, v ktorej tajní agenti chránia svet pred mimozemskými hrozbami, je späť s novým trailerom. Novinka Muži v čiernom: Globálna hrozba, ktorá do našich kín dorazí už v júni tohto roka, bude plná humoru a akcie. Predstaví sa v nej aj nová dvojica agentov, ktorých chémia sa osvedčila už v megaúspešnej marvelovke Thor: Ragnarok - samotný Thor Chris Hemsworth a bojovníčka Valkyrie Tessa Thompson. Pozrite si druhú ukážku k filmu, ktorá odhalí tajomnú hrozbu pre celosvetovú sieť Mužov v čiernom.

Muži v čiernom od nepamäti chránili Zem pred nebezpečenstvom z vesmíru. V novom dobrodružstve však stoja proti hrozbe, s akou sa ešte nestretli: zradcovi v ich vlastných radoch.

Scenár mala na starosti kreatívna dvojka Matt Holloway a Art Marcum stojaca za kinohitmi ako Iron Man či Transformers: Posledný rytier. Na režijnej stoličke sedí režisér F. Gary Gray, ktorý má na svedomí posledný diel série Rýchlo a zbesilo či krimikomédiu Lúpež po taliansky. Známej dvojke Chris-Tessa budú v pokračovaní akčnej sci-fi komédie sekundovať aj hollywoodske legendy. Šéfov pobočiek tajnej organizácie si zahrali harcovníci Liam Neeson a Emma Thompson. Tešiť sa môžete aj na návrat obľúbených mimozemšťanov žijúcich medzi nami, no tiež novú dávku utajených vesmírnych votrelcov a špeciálnych technológií.

Akčnú sci-fi kómediu Muži v čiernom: Globálna hrozba si budete môcť vychutnať na filmovom plátne od 13. júna 2019. Do vašich kín ju prinesie spoločnosť Itafilm.


RÉŽIA: F. Gary Gray
SCENÁR: Lowell Cunningham (postavy), Matt Holloway, Art Marcum
PRODUKCIA: Laurie MacDonald, Walter F. Parkes
HRAJÚ: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Emma Thompson
PRÍSTUPNOSŤ: od 12 rokov
PREMIÉRA 13. 06. 2019

Komentáre