Hudba a film

Martin Harich predstavuje nový singel, ktorý vám predĺži letnú pohodu

"Na nahrávke môžete počuť aj speváčku Tinu."

TASR, 27. augusta 2017 10:00
Spevák Martin Harich Foto: TASR/Pavol Zachar
Druhý singel s názvom Kým sa máme z pripravovaného albumu Mapy prináša do éteru Martin Harich. Nesie v sebe RnB feeling a letnú pohodu. Atmosféru songu podčiarkujú vokály speváčky Tiny a aranžmán hudobníka a producenta Lukáša Chromeka.

Martin Harich nasadzuje už druhú letnú novinku a postupne predstavuje poslucháčom songy z pripravovaného album Mapy, ktorý vydá začiatkom septembra. Nový singel Kým sa máme fanúšikov zdvihne zo stoličky a roztancuje.

"Skladba vznikla pôvodne ako pomalá vec a napísal som ju už pred pár rokmi. Nebol som si zo začiatku istý, či ju vôbec na album zaradiť. Keď sme ale s Lukášom vytvorili túto jej rytmickú podobu, vdýchli sme jej úplne nový život,"
priblížil vznik songu Martin.



Celkový dojem zo skladby podčiarkuje i jej odvážne hudobné aranžmán, ku ktorému prispeli bicie Romana Víchy (kapela Ewy Farnej) a basa Jakuba Vejnara (kapela Anety Langerovej).

Kým sa máme vyjde s už uvedeným singlom Marilyn Monroe na albume Mapy, ktorý bude štvrtým štúdiovým albumom autora (vrátane EP Pátram). Album predstaví Martin svojim poslucháčom i v koncertnej podobe na pripravovanom jesennom turné. Začne ho 5. októbra v Trnave, ďalšími zastávkami budú Banská Bystrica (6.10.), Nové Mesto nad Váhom (12.10.), Nitra (13.10.), Bratislava (14.10.), Poprad (26.10.), Liptovský Hrádok (27.10.), Žilina (28.10.), Prešov (9.11.) a Košice (10.11.).



TASR informovala Mili Bazanac Kadlčíková, PR manažérka agentúry Media Base.

ODPORÚČAME TIEŽ:
KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Na mliečnej ceste a Srdečne vás vítame
Komédia Bajkeri má nový singel so Celeste Buckingham
Kinsfolk majú nový singel. Predstavili ho aj na Szigete
VIDEO: Tom Cruise sa zranil počas natáčania Mission: Impossible 6

Komentáre