Hudba a film

Marika Gombitová naspieva titulnú pieseň k novej filmovej rozprávke

"Text piesne napísal Kamil Peteraj a hudbu zložil Vašo Patejdl."

Webmagazin.sk/TASR, 25. apríla 2015 9:00
Marika Gombitová. Foto: TASR/Štefan Puškáš
Kráľovná slovenskej pop-music Marika Gombitová naspieva titulnú pieseň k novej filmovej rozprávke Sedem zhavranelých bratov. Text piesne napísal Kamil Peteraj a hudbu zložil Vašo Patejdl. V utorok večer (21. 4.) si Gombitovej fanúšikovia mohli prečítať na jej oficiálnej fanpage na Facebooku speváčkino definitívne vyjadrenie. Potvrdila v ňom, že budúci týždeň nahráva ústrednú pesničku k slovensko-českej rozprávke Sedem zhavranelých bratov režisérky Alice Nellis. "Veľmi sa na túto prácu teším, držte mi palce," požiadala svojich fanúšikov Marika.

Nová slovensko-česká rozprávka na motívy Pavla Dobšinského príde do slovenských kín 28. mája. Hudbu k filmu nahrával počas druhého aprílového víkendu Symfonický orchester Slovenského rozhlasu pod dirigentskou taktovkou Antona Popoviča za účasti jej autora, skladateľa Vaša Patejdla.

Sedem zhavranelých bratov ponúka veľké mená nielen v tíme tvorcov, ale aj hercov. Diváci budú mať možnosť vidieť v hlavných úlohách Marthu Issovú, Janu Oľhovú, Mariána Geišberga, Sabinu Remundovú, ale aj Mira Nogu či Csongora Cassaia.


Zdroj: youtube.com

ODPORÚČAME AJ:
Kino novinky týždňa: Známa tvár z Pottera sa objaví v kráľovskom filme
Kristína nakrútila klip k titulnej piesni komédie Život je život
Charizmatického Anthonyho Quinna preslávil Grék Zorba
Anděl 2014: Štyri ocenenia pre Anetu Langerovú
Čarodejnica Hermiona z Harryho Pottera má narodeniny

Komentáre